Årets mest bizarre oplevelse: Løssluppen hund redder ham totalt

En besynderlig episode udspillede sig søndag i den argentinske 3. division, hvor en hund stod for en af åres mest bizarre redninger

Se den vanvittige episode her. Video: TYC Sports

SE DEN FORRYGENDE OG BIZARRE REDNINGSAKTION I TV-KLIPPET ØVERST

Copa Libertadores-braget mellem River og Boca Juniors får med afstand mest opmærksomhed i argentinsk fodbold lige nu.

Farcen og finalen fylder stolpe op og stolpe ned i de landsdækkende medier, men en ganske speciel episode fra en kamp i tredje division har alligevel fået en lille plads i strømmen af nyheder.

For mens anden akt af den historiske finale mellem de to storklubber ser ud til at være reddet med flytningen til Santiago Bernabeu, stjæler en helt anden redningsaktion fokus på en langt mindre arena.

I opgøret mellem Juventud Unida og Defensores de Belgrano begik gæsternes målmand en massiv brøler, da han skulle sætte spillet hurtigt i gang med et udspark efter et indgreb ved stillingen 1-0.

Problemet var bare, at den lidt for hurtige keeper i al hast hamrede bolden ud i fødderne på en Juventud-spiller, der herefter sendte en afslutning af sted mod det tomme mål.

Men scoring blev der ikke. For på tværs af feltet kom pludselig en lille, løssluppen hund, der fik reddet forsøget ved at fortsætte sin løbebane langs mållinjen.

Argentina døjer i øvrigt med mange herreløse hunde, og det sydamerikanske land er opmærksomme på problematikken.

Heldigvis for angriberen kom den besynderlige episode ikke til at koste point for ham og holdkammertaerne. Juventud Unida udbyggede føringen senere i dysten og endte med at vinde 3-0.

En af scoringerne blev endda sendt ind af målmanden på straffespark. Et særsyn i fodbold - men langt fra det mest bemærkelsesværdige i dette opgør ...

Oftest er de fjender, men de 'blå-gule' og 'løverne' er enige i deres holdning til de danske mestre. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Superligaen indefra: Kontraktkaos i Superliga-klub: Ti spillere kan forsvinde

Christian Eriksen jagter en kontrakt med Barcelona eller Real Madrid.  Foto: AP Sport og Spil Mystisk agent er Eriksens hemmelige våben

10 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere