Advokat bekræfter Napoli-kaptajns skifte til Kina

Marek Hamsík er den seneste profil, der ser ud til at forlade europæisk fodbold til fordel for kinesisk

Marek Hamsik blev udskiftet i sin sidste kamp og var tydeligvis berørt af situationen. Foto: Ciro De Luca/Ritzau Scanpix.
Marek Hamsik blev udskiftet i sin sidste kamp og var tydeligvis berørt af situationen. Foto: Ciro De Luca/Ritzau Scanpix.

Den karakteristiske hanekam og den fremragende højrefod, der sidder på midtbanespilleren Marek Hamsík vil fremover være til skue i Kina.

Det bekræftede Napolis advokat Mattia Grassani onsdag aften på radiokanalen Radio Kiss Kiss ifølge nyhedsbureauet AFP.

31-årige Hamsík skifter dermed til den kinesiske klub Dalian Yifang efter en længere transfersaga.

- Fra klokken 20.30 her til aften er Hamsík Dalian-spiller, sagde advokaten onsdag aften ifølge AFP.

Slovakken skal efter planen ankomme til Kina fredag. Først er han lige et smut omkring sin fødeby, Banska Bystrica, i Slovakiet.

Napoli havde oprindeligt sat handlen på pause, fordi der angiveligt var problemer med betalingen hos den kinesiske klub.

Ifølge avisen Gazzetta Dello Sport er der nu enighed om et beløb i omegnen af 150 millioner kroner for Napoli-anføreren.

Hamsík er den seneste profil fra europæisk fodbold, der tager turen til den kinesiske liga, hvor klubberne blandt andet lokker med høje lønninger.

Brasilianerne Oscar, Hulk og Alexandre Pato har også gjort det samme over de senere år.

Også den tidligere Atlético Madrid-spiller Yannick Carrasco har taget turen til Kina, hvor han nu bliver holdkammerat med Marek Hamsík.

Rutinerede Hamsík har 111 landskampe for Slovakiet på cv'et. Han har mødt Danmark tre gange - en af dem var mod de danske vikarlandsholdsspillere i september.

Midtbanespilleren skifter efter at have spillet i Napoli siden 2007.

Her er det blevet til 520 kampe og 121 scoringer. Undervejs passerede han legenden Diego Maradona som klubbens mest scorende spiller nogensinde.

Slovakken nåede at vinde Coppa Italia to gange. I 2014 vandt han også den italienske Super Cup med Napoli.

Cristiano Ronaldo skiftede i juli 2018 til Juventus.
Foto: Miguel Medina Italiensk fodbold Sådan røg Ronaldo til Juve

Den syv årige Murtaza er sammen med sin mor på flugt og gemmer sig i hovedstaden Kabul (Foto: Getty Images) Intl. fodbold Messi-drengen blev verdensberømt: Nu er han jaget vildt

Gordon Banks leverer sin berømte mirakelredning på Pelés hovedstød ved VM 1970. Foto: Popperfoto/Getty Images Sport og Spil Historiske hænder: - Han var en legende og mit idol

0 kommentarer
Vis kommentarer