Afsløring: Her er Usain Bolts nye fodboldhold

Den tidligere Jamaicanske sprinter har netop offentliggjort på både Twitter og Facebook, hvem han skal spille for

den tidligere olympiske guldvinder Usain Bolt har løftet sløret for sin nye fodboldklub. Foto: FABRICE COFFRINI/Ritzau Scanpix
den tidligere olympiske guldvinder Usain Bolt har løftet sløret for sin nye fodboldklub. Foto: FABRICE COFFRINI/Ritzau Scanpix

Søndag offentliggjorde Usain Bolt, at han havde skrevet en kontrakt med en fodboldklub, og at han ville løfte sløret for hvilken senere denne uge.

Det vakte stor opmærksomhed, da han tidligere har udtrykt sin kærlighed for Manchester United, ligesom han skal til prøvetræning hos Dortmund, når der er landskamps-pause til marts.

Tirsdag formiddag har Usain Bolt offentliggjort, at valget er faldet på UnicefUK. Der er dermed ikke tale om en fodboldklub men snarere et fodboldhold, som består af en række kendte, der spiller fodbold til fordel for velgørende formål.

Mandag kom det frem, at den sydafrikanske klub, Mamelodi Sundown FC, var inde i kapløbet om den tidligere olympiske guldvinder, men valget er altså faldet på UnicefFC, der spiller velgørenhedskampe til fordel for Unicef.

UnicefFC er det internationale hold, der består af en blanding af celebrities og tidligere fodboldspillere. De skal op i mod en række engelske celebrities og tidligere engelske fodboldspillere heriblandt musikeren Robbie Wiliams.

Kampen spilles på Old Trafford søndag 10. juni, og dermed får Usain Bolt opfyldt sit ønske om at spille på Manchester Uniteds hjemmebane.

Rafael Nadal fejrer sin sejr i første runde af Australian Open. Nadal endte med at trække sig i kvartfinalen af selvsamme turnering grundet en skade. Foto: Vincent Thian Tennis Rafael Nadal står foran comeback efter skadespause

Nicklas Bendtner jagtes af kinesisk klub, men Rosenborg vil ikke kommentere rygter. Foto: All Over Skandinavien Folket tror han bliver: Klubben lukker ned om Bendtner

23 kommentarer
Vis kommentarer