Agent afslører vanvids-bud på Ronaldo

En unavngiven kinesisk klub har ifølge Cristiano Ronaldos agent, Jorge Mendes, budt over to milliarder kroner for portugiseren

Carlos Tevez er netop blevet hentet til Kina, hvor det spekuleres, i at han er den bedst betalte fodboldspiller i verden.

Det har en unavngiven kinesisk klub dog haft forhåbninger om at lave om på, da de ifølge Cristiano Ronaldos agent, Jorge Mendes, har tilbudt Real Madrid fuldstændig vanvittge 2,2 milliarder for portugiseren og samtidig tilbudt den portugisiske superstjerne en årsløn på næsten 750 millioner kroner.

Det fortæller Jorge Mendes til Sky Sports Italia.

- Penge er ikke alt. Real Madrid er hans liv. Cristiano er glad hos Real Madrid, og det er umuligt at tage til Kina. Det kinesiske marked er et nyt marked. De kan købe en masse spillere, men igen, det er umuligt at hente Ronaldo. Cristiano er den bedste spiller i verden og den bedste nogensinde, så det er normalt, at der er nogle tilbud, siger Jorge Mendes, der også understreger, at Ronaldo afslog tilbuddet med det samme, da han ikke er motiveret af penge.

- Han vandt EM med Portugal, hvilket er som at vinde Serie A med Genoa - de var ikke favoritter.

Mendes udtalelser kommer kort tid efter, at argentinske Carlos Teves blev gjort til verdens bedst betalte spiller med sit skifte til den kinesiske klub Shanghai club Shenhua.

Ronaldo forlængede sin kontrakt med Real Madrid tidligere på året, og blev på det tidspunkt udråbt til verdens bedst betalte.

Men pengetankene i Kina er tilsyneladende bundløse, og det lader til kun at være et spørgsmål om tid, før den næste superstjerne takker ja til endnu en tilbud, der er svært at forstå størrelsen på.

Se målene: Ronaldo sikrer heldige Real Madrid snæver sejr:

Real Madrid nærmer sig rekord fra 1933

Verdens bedst betalte: Så meget kan Tévez købe for vanvidsløn

Barcelona frigiver aldrig før sete Messi-klip – så spektakulær var han

De ekstreme fodboldkontrakter: Hvorfor megalønninger giver mening for Real Madrid 

34 kommentarer
Vis kommentarer