Annonce:
Annonce:

Ajax henter Huntelaar og forsikrer Dolberg: Du er vores førsteangriber

Kasper Dolberg skal i den kommende sæson kæmpe med angriber Klaas-Jan Huntelaar. Ajax har nemlig hentet hollænderen hjem til klubben

Annonce:
Følg Fodbold

Når Kasper Dolberg efter en sommerpause vender tilbage til Ajax, kommer den 19-årige danske angriber til at kæmpe om pladsen i front med noget af at en angriber.

Ajax har netop offentliggjort, at klubben henter 33-årige Klaas-Jan Huntelaar tilbage til Amsterdam. Huntelaar har underskrevet et etårig aftale med Ajax, og han vender altså hjem til en klub, hvor han var yderst effektiv og skarp.

92 ligakampe spillede Huntelaar for Ajax tilbage fra 2005 til 2009, og han scorede hele 76 gange for klubben.


Huntelaar fylder 34 år i august, så han er hentet ind som backup for Kasper Dolberg, der fik et stort gennembrud i sidste sæson. Huntelaar var senest i Schalke 04, hvor han til sidst måtte se andre løbe med spilletiden.

Annonce:

- Det er ingen hemmelighed, at Ajax er min klub, så jeg er meget glad for at vende tilbage. Min rolle er tydelig. Sidste sæson spillede Ajax næsten 60 kampe, og det gør man ikke bare med en enkelt angriber. Så jeg regner med at få kampe og spilletid, siger Klaas-Jan Huntelaar til klubbens hjemmeside.

- Jeg er glad for, at Klaas-Jan vælger Ajax, for vi har i flere år været interesserede i at få ham tilbage. Bertrand Traoré vender tilbage til Chelsea, og vi har brug for at have to gode angriber i næste sæson. Klaas-Jan er en erfaren spiller, der kender klubben. Han er fit, og han ønsker at få succes i Ajax. Men han ved også, hvad der venter ham. Kasper Dolberg er vores førsteangriber. Men jeg er også sikker på, at Klaas-Jan kommer til at spille en central rolle for Ajax - på og uden for banen, siger sportsdirektør Marc Overmars.

Foto: TV3 Sport
Foto: TV3 Sport

For Kasper Dolberg er det ikke nødvendigvis en dårlig ting, at han nu skal konkurrere med Huntelaar, for hollænderen har set og prøvet det meste, og kan Dolberg suge viden og erfaring til sig fra Huntelaar, bliver han helt sikkert en bedre spiller af at arbejde med den 33-årige målmager fra Holland.

Annonce:

Ud over Huntelaar og Dolberg er også Mateo Cassierra frontangriber i Ajax, men colombianeren har endnu ikke haft den store succes i Ajax.

Huntelaar får trøje nummer 9 i Ajax.

Christian Gytkjær fritstillet i 1860 München

Viktor Fischer meldes interessant for de skotske mestre

Krohn-Dehli på pinebænken - men har ny klub i baghånden

Mølby: Tør øjnene, Mourinho

<script />
Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: