Aldrig set før: Er det verdens mærkeligste fodboldtrøje?

Det colombianske fodboldklub Fortaleza CEIF har præsenteret en noget speciel trøje, som er dækket med Emojis

I en verden, hvor Emojis er ved at erstatte ord, er Fortaleza CEIF hoppet med på vognen og har præsenteret nye spillerdragter, som er fyldt med en masse forskellige Emojis.

Klubben fra den colombianske hovedstad, Bogota, præsenterede spillerdragterne på Twitter under titlen: 'Den bedste fodboldtrøje i verden. Lavet af Emojis'.

Fortaleza CEIF, der spiller i den næstbedste colombianske række, har valgt det noget specielle design som en måde at vise taknemmelighed på over for de lokale børn, der støtter klubben, og i håbet om at tiltrække fans blandt den yngre målgruppe.

(Artiklen fortsætter under billederne)

Ifølge designeren bag, Paco Cepeda, er trøjen skabt for at inkludere klubbens unge fanbase.

- Vi rådgav os med omkring 2.000 unge gutter, der spiller i klubben, og vi nåede frem til en aftale: Vi ønskede at få en trøje, som kunne give dem noget at snakke om.

- Fodboldtrøjerne er ikke rettet mod idioter eller de fans, der godt kan lide at slås, men til de yngre fans. De er inkluderende, sjove og bringer dem tættere sammen.

Foruden at præsentere nye spillerdragter så har klubben netop solgt en af sine unge spillerr til Premier League klubben Liverpool.

Der er tale om den 18-årige Andersson Arroyo, der også spiller for det colombianske U/20 landshold. Han skifter dog ikke til Liverpool med det samme, da han er blevet udlejet til Mallorca de næste 18 måneder.

Geoff Hursts' ene historiske finalescoring mod Tyskland. Trøjen, han havde på, er nu sat til salg for et svimlende beløb (Foto: AP) Landsholdsfodbold Den ultimative fodboldtrøje sættes til salg

Intl. fodbold Husker du drengen med Messi-trøje af plastikposer? Nu har han fået den ultimative gave

11 kommentarer
Vis kommentarer