Andreas Bjelland til Brentford

Landsholdsstopperen skifter til Brentford fra den næstbedste engelske række

Andreas Bjelland og Morten Olsen (Foto: Lars Poulsen)
Andreas Bjelland og Morten Olsen (Foto: Lars Poulsen)
Følg Sport
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

Andreas Bjelland står foran et klubskifte.

Den 26-årige Twente-stopper skifter - ifølge Ekstra Bladets oplysninger - til den engelske klub Brentford fra den næstbedste engelske fodboldrække.

Den ambitiøse engelske klub betaler i omegnen af 18 mio. kr. for de danske stopper, der har kontraktudløb i  Twente næste sommer.

Et klubskifte denne sommer var en logisk udgang på situationen for Andreas Bjelland. Twente er nemlig i store økonomiske problemer og savner kapital.

FCM-ejer vil hente Bjelland til England

Andreas Bjelland kommer til en klub med danske relationer. Brentford er ejet af Matthew Benham, der også er hovedaktionær i FC Midtjylland. Derudover har FC Midtjyllands formand, Rasmus Ankersen, en fremtrædende rolle i klubbens sportslige ledelse.

Brentford ved, hvad klubben henter. Holdets nuværende manager, hollænderen Marinus Dijkhuize, stod i sidste sæson i spidsen for Excelsior fra den hollandske Æresdivision.

Skiftet til Brentford, der spillede play-off til Premier League og tabte til Middlesbrough, er lidt opsigtsvækkende, fordi det måske var ventet, at Bjelland ville søge udfordringer i en af de fem store

Den engelske Championship er ikke en af de største ligaer, men den rangerer faktisk højt. I mange kredse hører den til blandt de seks-syv største ligaer i Europa.

Ikke mindst fordi økonomien er stor i den engelske Championship.

Andreas Bjelland kan se frem til en travl sæson i den næstbedste engelske fodboldrække, hvor der spilles 46 kampe i en liga, der er berygtet for at være fysisk krævende og med mange forskellige stilarter.

 

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+