Andreas Bjelland til Brentford

Landsholdsstopperen skifter til Brentford fra den næstbedste engelske række

Andreas Bjelland og Morten Olsen (Foto: Lars Poulsen)
Andreas Bjelland og Morten Olsen (Foto: Lars Poulsen)

Andreas Bjelland står foran et klubskifte.

Den 26-årige Twente-stopper skifter - ifølge Ekstra Bladets oplysninger - til den engelske klub Brentford fra den næstbedste engelske fodboldrække.

Den ambitiøse engelske klub betaler i omegnen af 18 mio. kr. for de danske stopper, der har kontraktudløb i  Twente næste sommer.

Et klubskifte denne sommer var en logisk udgang på situationen for Andreas Bjelland. Twente er nemlig i store økonomiske problemer og savner kapital.

Andreas Bjelland kan ifølge hollandsk medie være på vej til engelske Brentford (Foto: Lars Poulsen) Championship FCM-ejer vil hente Bjelland til England

Andreas Bjelland kommer til en klub med danske relationer. Brentford er ejet af Matthew Benham, der også er hovedaktionær i FC Midtjylland. Derudover har FC Midtjyllands formand, Rasmus Ankersen, en fremtrædende rolle i klubbens sportslige ledelse.

Brentford ved, hvad klubben henter. Holdets nuværende manager, hollænderen Marinus Dijkhuize, stod i sidste sæson i spidsen for Excelsior fra den hollandske Æresdivision.

Skiftet til Brentford, der spillede play-off til Premier League og tabte til Middlesbrough, er lidt opsigtsvækkende, fordi det måske var ventet, at Bjelland ville søge udfordringer i en af de fem store

Den engelske Championship er ikke en af de største ligaer, men den rangerer faktisk højt. I mange kredse hører den til blandt de seks-syv største ligaer i Europa.

Ikke mindst fordi økonomien er stor i den engelske Championship.

Andreas Bjelland kan se frem til en travl sæson i den næstbedste engelske fodboldrække, hvor der spilles 46 kampe i en liga, der er berygtet for at være fysisk krævende og med mange forskellige stilarter.

 

1 af 2 Andreas Bjelland rykker til Brentford i den næstbedste engelske række. (Foto: Jens Dresling)
2 af 2 Andreas Bjelland og Morten Olsen (Foto: Lars Poulsen)
36 kommentarer
Vis kommentarer