Arnesen er sikker: Olsen vil vælte sig i jobtilbud

- Morten Olsen kan sagtens blive ved, til han er langt op i 1970'erne, mener Frank Arnesen

Frank Arnesen er overbevist om, at mange landshold og klubber vil være ude efter Morten Olsen, når han stopper som dansk landstræner. (Foto: Imago)
Frank Arnesen er overbevist om, at mange landshold og klubber vil være ude efter Morten Olsen, når han stopper som dansk landstræner. (Foto: Imago)

Morten Olsen er reelt folkepensionist, men han har fremtiden foran sig som fodboldtræner.

Det mener i hvert fald hans gamle landsholdskammerat Frank Arnesen.

- Morten har altid levet for fodbolden. Selv om han er fyldt 66, er han topfit og har stadig masser af energi. Alex Ferguson blev ved, til han var 72. Morten er også den type, der kan blive ved til han er langt oppe i 70’erne, mener Frank Arnesen.

Se også: Arnesen takkede nej: Nu kan Brøndby gafle jamaicaner

Han føler sig overbevist om, at landstrænerjobbet i Danmark ikke er det sidste for Morten Olsen.

- Morten vil have meget let ved at få et nyt job. Jeg er sikker på, at han vil få mange tilbud. Det er udelukkende et spørgsmål om, hvad han vil, vurderer Frank Arnesen, der ikke havde sin landsmand inde i billedet for nylig, da han valgte træner til sit klubhold, PAOK FC.

- Når Morten stopper næste sommer på landsholdet, vil der helt sikkert opstå et stort tomrum. Med den erfaring, Morten vil han helt sikkert få mange klubtilbud og muligheder som landstræner, påpeger Frank Arnesen.

Han er ikke et sekund i tvivl om, at Morten Olsen er den person med størst betydning for udviklingen i dansk fodbold de sidste mange år.

- Morten spillede på landsholdet i 20 år og har de seneste 16 været landstræner. Mere end halvdelen af livet, har han brugt på DBU. Hele hans filosofi har været en ledetråd i alt, hvad der er foregået. Det er på sin plads, at fodbold-Danmark og DBU hylder ham, mener Morten Olsens tidligere landsholdskammerat.

Se også: Arnesen slår til: Køber stort ind før Brøndby

19 kommentarer
Vis kommentarer