Annonce:
Annonce:

Arnesen sparket ud i PAOK

Den danske sportsdirektør er færdig i Grækenland efter svag start på året

Her kommenterer Ekstra Bladets Gisle Thorsen fyringen
Annonce:
Følg Fodbold

Frank Arnesen er færdig i græske PAOK Thessaloniki.

Ekstra Bladet forstår, at den danske sportsdirektør er blevet fyret efter et møde med PAOK-præsident Lubos Michel for kort tid siden.

Græske mediekilder forklarer, at danskeren netop har sagt farvel til de ansatte i administrationen i klubben.

- Jeg talte med Mr. Michel, og vi besluttede at mit samarbejde med PAOK standser øjeblikkeligt. Jeg vil ikke sige mere nu. Der kommer sandsynligvis snart en erklæring fra klubben, siger Arnesen til den græske hjemmeside Sport24.

Og kort tid efter publicerede klubben da også nyheden på deres hjemmeside, hvor de bekræfter rygterne.

- PAOK opsiger samarbejdet med Frank Arnensen. Desværre kunne samarbejdet ikke forsætte på grund af forskellige opfattelser og filosofi i ledelse og opbygning, skriver klubben.

Annonce:

Frank Arnesen bliver dermed offer for en periode med meget svage resultater. PAOK tabte i weekenden til lokalrivalerne Iraklis. Dermed har den traditionsrige græske klub ikke vundet i syv kampe i træk.

Den danske sportsdirektør var ikke til stede under lokalopgøret, hvilket har været genstand for kritik i PAOK-kredse. Arnesen vendte først i går tilbage til Grækenland. Og nu er han så fyret.

Frank Arnesen blev hentet ind af klubejer Ivan Savvidis i sommer. Det var forventningen i Grækenland, at den danske fodbold-legende kunne løfte klubben gennem sit internationale netværk.

Allerede for et par måneder siden stod det imidlertid klart, at samarbejdet knirkede. Den nyudnævnte vicepræsident Angelos Vezirtzis valgte eksempelvis at blokere en aftale med den transferfri forsvarer Gieorgios Galitsios, som danskeren ville hente ind.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: