Zlatan: Messi er bedst

Den svenske superstjerne hylder den lille argentiner forud for deres møde i Stockholm

Zlatan Ibrahimovic er normalt ikke kendt for sin beskedenhed, men den svenske superstjerne har tilsyneladende gjort en undtagelse.

For den 31-årige Paris Saint-Germain-spiller erkender nu det, som det meste af den øvrige fodboldverden er enige om. At Lionel Messi er verdens bedste fodboldspiller.

- Jeg har mødt ham flere gange, og det bliver sjovt for Sverige at se verdens bedste spiller på Friends (Arena, red.). Det bliver sjovt for det svenske folk at se ham live, siger Zlatan Ibrahimovic i et eksklusivt interview med fotbollskanalen.se forud for Sveriges møde med Argentina og Messi i Stockholm onsdag aften.

Se tv-klippet med Zlatan her

De to delte i sæsonen 2009/10 omklædningsrum på Camp Nou i Barcelona, og der er blevet skrevet mange historier om, at forholdet mellem de to verdensstjerner ikke ligefrem var det bedste. Det afviser Zlatan Ibrahimovic dog på det kraftigste:

Læs også:

Se også: Nyt Zlatan-show: Hattrick hallelujah

- Det der er bare noget, som nogen har fundet på. Jeg havde en god relation til ham, vi snakkede og trænede sammen og havde aldrig nogen konflikter. Der var slet ingen problemer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere