Neymar milimeter fra Real

Neymar og Real Madrid skulle efter sigende være enige om månedslønnen for det nyeste brasilianske wunderkind

Madris frisører kan se frem til øget omsætning, hvis neymar som ventet sætter sin underskrift på en kontrakt med kongeklubben. (Foto:Getty Images)
Madris frisører kan se frem til øget omsætning, hvis neymar som ventet sætter sin underskrift på en kontrakt med kongeklubben. (Foto:Getty Images)

Rygterne om Real Madrids interesse i Santos' 19-årige supertalent, Neymar, har stået på i ugevis. Nu skriver den normalt velinformerede spanske sportsavis Marca, at Neymar har forhandlet sine personlige vilkår på plads med kongeklubben.

Det betyder i kolde tal, at Neymar, hvis klubberne kan blive enige om en salgspris, kan sætte 40 millioner kroner ind på sin bankkonto hvert år. Kontrakten løber i seks år, og Neymar tjener dermed i omegnen af en kvart milliard ved at tørne ud for de mesterskabshungrende spaniere.

Læs også: Barcas kæmpetalent solgt for 75 millioner

Santos spiller i aften finale i Copa Libertadores, der er Sydamerikas svar på Champions League. Det forventes, at Neymar herefter kan præsenteres som ny Real Madrid-spiller. Hvis altså hovedstadsklubben accepterer Santos' prislap på spilleren. Den skulle efter sigende være 335 millioner kroner.

Neymar er en målfarlig herre. Ifølge wikipedia har han scoret 27 mål i 64 optrædener for Santos siden debuten i 2009. Og på diverse ungdomslandshold har han nettet 10 gange i 10 kampe. På det brasilianske A landshold har Neymar scoret tre mål i sine første fem optrædender for sit land.

0 kommentarer
Vis kommentarer