TV: Alonso har glemt alt om Real-nederlag

Det er op ad bakke, når Tottenham i aften møder Real Madrid i kvartfinalen i Champions Legue

Xabi Alonso er optimsist inden aftenens fodboldbrag. (Screendump)
Xabi Alonso er optimsist inden aftenens fodboldbrag. (Screendump)

I aften tørner to underholdende mandskaber sammen, når engelske Tottenham tager imod spanske Real Madrid i Champions Leagues kvartfinale. Første opgør i Spanien endte 4-0 til hjemmeholdet - men real-træner Jose Mourinho afskriver ikke englænderne på forhånd.

- Specielt for mig og personer som Xabi (Alonso, red.), der kender mentaliteten fra de engelske stadions og fans ved, at de vil prøve alting, siger Jose Mourinho.

Madrids midtbanespiller Xabi Alonso spillede for nogle år siden på det Liverpool-hold, der i 2009 slog netop Real Madrid med 4-0 på Anfield Road. Men Alonso afviser, at spaniernes hold falder sammen i aften.

- Jeg tror ikke, du kan sammenligne de to kampe. Holdene og spillerne er forskellige fra dengang, siger Xabi Alonso.

Hos Tottenham håber man på miraklet - og på at score masser af mål mod Real Madrid. I så fald bliver det en målrig kamp, mener José Mourinho.

- Jeg tror ikke, det er nok med fem mål fra Tottenhams side, fordi vi kommer for at score mål, lyder det fra den selvsikre træner.

Den samlede vinder af opgøret skal i semifinalen møde Manchester United, der tirsdag aften slog Chelsea ud af turneringen.