Tévez overvejer fodboldfarvel

Den 25-årige argentinske landsholdsstjerne Carlos Tévez overvejer at stoppe karrieren, hvis holdet vinder sommerens VM i Sydafrika

Carlos Tévez overvejer at stoppe karrieren. Manchester Citys argentinske landsholdsangriber er træt af fodbold, og hvis Argentina vinder sommerens VM i Sydafrika, kan det være det sidste, fodboldelskere ser til hans snævre driblinger og mange mål.

- Det er kompliceret. Der er min familie, ønsket om at vende hjem til Boca Juniors. Jeg tænker meget over det, jeg har overvejet at stille støvlerne på hylden, hvis vi vinder VM, selvom jeg har kontrakt med City frem til 2014. Jeg er lidt træt af så meget fodbold. Jeg vil gerne nyde min familie en smule. Jeg er opsat på at stoppe og få lidt ro på, siger han.

Han slår fast, at det samtidig spiller ind, at han har mistet sin stamplads på det argentinske landshold, efter at Diego Maradona er kommet til som landstræner.

- Jeg forpassede muligheden. Jeg havde chancen, og jeg kunne ikke udnytte dem. Så det er logisk, at andre skal være foran mig, siger Tevez.

Den 25-årige angriber har tidligere været med til at vinde både Premier League og Champions League mod Manchester United.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere