Onsdagens transferrygter

Transfervinduet er åbnet, og der bliver spekuleret frem og tilbage om, hvem der skifter. Her kan du se de seneste rygter

Robert Lewandowski skal ingen steder i dette transfervindue, forklarer Dortmund-boss Hans Watzke. (Foto: AP)
Robert Lewandowski skal ingen steder i dette transfervindue, forklarer Dortmund-boss Hans Watzke. (Foto: AP)

Tottenham-boss André Villas-Boas siger, at klubben har genoptaget jagten på de to brasilianere Willian fra Shakhtar Donetsk og Leandro Damiao fra Internacional i hjemlandet.

West Ham har forespurgt sig på Southampton-angriberen Rickie Lambert - men har fået at vide, at han ikke er til salg.

Arsenal-manager Arsène Wenger får ikke Thierry Henry, men har i stedet forespurgt på Atletico Madrids Adrian Lopez.

For at gøde jorden for et André Schürrle-skift til sommer er Chelsea klar til lade det tyske flop Marko Marin skifte til Leverkusen for en meget fordelagtig pris.

Harry Redknapp har i Queens Park Rangers udset sig Liverpools Joe Cole som sin førsteprioritet. Også Marseilles Loïc Rémy og West Hams Mohamed Diamé står på listen.

I Newcastle synes angriber Demba Ba tabt. Derfor kigge manager Alan Pardew efter WBA-angriber Peter Odemwingie som hans afløser. Men der holdes også øje med West Hams Modibo Maiga, his ikke det forventede køb af Loïc Rémy går igennem.

Borussia Dortmund-boss Hans Watzke har afvist, at stjerneangriberen Robert Lewandowski skal nogen steder til januar. Det vil især ærgre Manchester United.

Charltons midtbanespiller Bradley Pritchard er en varm kartoffel i flere klubber. Således kigger Aston Villa, Fulham og Reading hans vej.

Leon Andreasen kan i Hannover 96 meget vel få en ny holdkammerat i Arsenals Johan Djourou.

Brasilianske Santos har allerede budt 50 millioner kroner for Robinho. Men der er et sykke op til de 75 millioner kroner, Milan vil have for ham.

0 kommentarer
Vis kommentarer