Beckham-kollega til Bayern

Den lange ferie i amerikansk fodbold baner vejen for endnu en spiller på lejekontrakt i en europæisk klub. Mens Beckham skal til Milan vil holdkammerat Donovan til tysk bold

Sådan ser de så ud, lejesvendende i europæiske storklubber. Donovan følger efter Beckhams støvleknopper (Foto: Getty Images)
Sådan ser de så ud, lejesvendende i europæiske storklubber. Donovan følger efter Beckhams støvleknopper (Foto: Getty Images)

Lediggang er roden til alt ondt - og til lejekontrakter i europæiske topklubber.

David Beckham skal spille tre måneder for Milan på en lejekontrakt fra 7. januar, hvor transfer-vinduet åbner i støvlelandet.

Hans holdkammerat fra Los Angeles Galaxy Landon Donovan er åbenbart også i penge- eller spilletidsnød, for han har droppet vinterferien til fordel for en lejeaftale hos de tyske mestre, Bayern München - der i øjeblikket kan bruge alt den hjælp de kan få.

Den 26-årige Donovan har været til noget prøvetræning og Jürgen Klinsmann kunne lide hvad han så, så der var lagt op til kontrakt.

- Målet er at kunne beholde ham i længere tid, i hvert fald til slutningen af vores sæson, siger træneren om Donovan, der scorede 20 mål i 25 ligakampe sidste sæson.

Den amerikanske liga, Major League Soccer, holder vinterpause indtil marts.