Milan ændrer Beckham-planer

Oprindelig havde Milan sagt, at Beckham skulle møde presse og holdkammerater på torsdag. Det er ændret. Muligvis fordi stjernen ikke er på det engelske hold mod Tyskland onsdag

Fruen vil ikke lade Beckham flytte alene ned til de italienske skønheder. Nu vælger klubben at udsætte hans møde med pressen (Foto: AP)
Fruen vil ikke lade Beckham flytte alene ned til de italienske skønheder. Nu vælger klubben at udsætte hans møde med pressen (Foto: AP)

Sky News havde fået oplyst, at lejesvenden David Beckham på torsdag skulle til San Siro for at møde sine kommende holdkammerater og deltage i et pressemøde.

Sidstnævnte er nu aflyst, hvilket får engelske medier til at spekulere i, om det skyldes at David Beckham ikke er med, når Fabio Capello i morgen eftermiddag offentliggør truppen til Englands venskabskamp mod Tyskland onsdag aften.

Kampen skal spilles i Berlin, som kun er halvanden times flyvning fra Milano, hvor englænderne skal spille som super-vikar i Milan.

Når prestige-opgøret mellem de to store fodbold-land fløjtes op, så har Beckham ikke spillet en betydende fodboldkamp i over tre uger.

- Angående den kamp er det muligt Beckham skal spille. Jeg ved det ikke, sagde Capello efter englændernes 3-1 sejr over Hviderusland.

Det er netop chancen for fortsat at være en del af det engelske landshold, der har fået Beckham til at være 'lejesvend' i Milan når det italienske transfervindue åbner 7. januar.