Magasin: Hér er verdens 100 bedste

Cristiano Ronaldo er bedre en Lionel Messi og Fernando Torres, mener fodboldmagasinet Fourfourtwo, der har lavet en top100-liste

Disse tre herrer sluttede i top3 sidste år - og er alle i top5 igen i år. Fra venstre: Cristiano Ronaldo, Kaká og Lionel Messi. (Foto: AP)
Disse tre herrer sluttede i top3 sidste år - og er alle i top5 igen i år. Fra venstre: Cristiano Ronaldo, Kaká og Lionel Messi. (Foto: AP)

Slutningen af året er sæson for kåringer af de bedste fodboldspillere i Europa og verden.

Fodboldmagasinet Fourfourtwo tager nu fat på den evigt kørende diskussion om hvem der egentlig er bedst. Og de gør det omfattende. Ikke bare en top3 eller top10. Næ, de 100 bedste.

Og som redaktør Hugh Sleight siger:

- Vi vidste, at vi bevæger os ind i en bikube. De fleste fans kan diskutere en hel dag om hvorvidt Steven Gerrard er bedre end Frank Lampard - eller omvendt. Så forestil dig hvordan det er at rangere de 100 bedste. Men vi er overbeviste om, at vores top100 kan klare en granskning.

Øverst ligger Cristiano Ronaldo foran Lionel Messi og Fernando Torres. Zlatan Ibrahimovic er nummer syv, mens Andrei Arshavin er nummer 28.

Danske Christian Poulsen er ene om at repræsentere vort land. Det gør han på en 82. plads.

Chelsea og Real Madrid er topscorere på listen med hver 12 spillere, mens der er 10 spanske europamestre samt Raúl på.

Du kan se hele listen her.