Annonce:
Annonce:

Hotel-slut: Laudrup i luksus- lejlighed

Familien Laudrup har udskiftet luksussuiten på hotel Marriott i hjertet af Moskva med en kæmpestor lejlighed i et boligkompleks forbeholdt folk med rubler på lommen

- Der passes godt på os. Vi bliver tjekket ved ind- og udkørsel til boligrområdet, fortæller Michael Laudrup om ny lajelighed (Foto: AP)
- Der passes godt på os. Vi bliver tjekket ved ind- og udkørsel til boligrområdet, fortæller Michael Laudrup om ny lajelighed (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Det er tys-tys, hvad huslejen er, men det er ikke unormalt, at en lejlighed i den størrelse og i luksusklassen kan løbe op i tæt ved 75.000 danske kroner om måneden!

De mange penge kan Laudrup-familien trække på skulderen ad, for i kontrakten mellem Laudrup og Spartak Moskva står der sort på hvidt, at huslejen tager klubben sig af.

– Vi har været rundt og set på både huse og lejligheder, men det blev en dejlig lejlighed, som ligger tæt op ad den internationale skole, hvor Rebecca er tilmeldt, siger Michael Laudrup.

– Det prioriterede vi højt, så nu er vi i gang med at indrette os, og efter små to måneder på hotel bliver det dejligt at få sit eget.

Sikkerheden prioriteres
– Der passes godt på os. Vi bliver tjekket ved ind- og udkørsel til boligrområdet, der er videoovervågning og masser af vagter til at sørge for, at der ikke kommer uvedkommende ind på området.

– Det levede vi med i Getafe, og det kan vi også gøre her i Moskva, for det er helt normalt på de her kanter.

– I Rusland prioriteres sikkerheden meget højt, og det er helt naturligt, at chauffører fra klubben transporterer mig til og fra træningen.

Trafikken er uhyggelig – bilkøerne er kilometerlange, så det er ganske behageligt at kunne sidde på bagsædet og bruge transporttiden til f. eks. at forberede sig til dagens træning.

– Vi får om kort tid stillet to biler til rådighed, som vi selv kan køre, for nu skal vi jo selv handle.

– Hidtil har det været således, at vi blot kunne bestille en vogn, hvis Siw eller jeg havde behov for det.

– Nu må vi selv drible os ud og ind i Moskvas trafik.

Læs stort interview med Laudrup i Ekstra Bladet i dag

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: