Efter trænerfyring: Derfor er Laudrup interessant i Tottenham

6’erens ekspertkommentator Morten Bruun ser muligheder for den danske Swansea-træner i Tottenham

Michael Laudrup kan blive ny manager i London-klubben, efter Villas Boas tidligere i dag blev sparket ud af Tottenham sædet (Foto: AP)
Michael Laudrup kan blive ny manager i London-klubben, efter Villas Boas tidligere i dag blev sparket ud af Tottenham sædet (Foto: AP)

Spekulationerne om, hvem der skal overtage trænersædet i Tottenham, har taget fart efter klubben tidligere mandag fyrede Andre Villas-Boas.

Uden Christian Eriksen på banen blev Tottenham nedsablet af et yderst velspillende Liverpool-mandskab, der holdt legestue i bedste sendetid med de hvidklædte fra nord London som ufrivillige legekammerater. Med en sæk på 0-5 blev de hvidbludsede buet ud af White Hart Lane ovenpå det skandaløse nederlag.

Laudrup brandvarm hos Spurs

Det tomme trænersæde kan meget vel blive overtaget af en dansker. Det vurderer fodboldekspert på 6'eren Morten Bruun.

- Tottenham vil gerne have en type som Laudrup, der udstråler international klasse. Han matcher den internationale profil, Tottenham forsøger at bygge op.

Eriksens træner fyret efter ydmygelse

Laudrups imponerende trænerpræstationer i flere klubber i Spanien og nu Swansea er heller ikke gået de engelske mediers næser forbi, der har et godt øje til den danske træner yndling.

- Laudrup et stort navn i England. Medierne skriver positivt om ham, og de anser ham også som en stor international profil. De hylder hans kontinentale spillestil, og de resultater han har opnået i Swansea

Moden dansker

Et andet vigtig element er måden, Laudrup plejer sin spillertrup på, og den måde han har styret de klubber, han har været i.

- Laudrup er langt mere moden end Villas-Boas. Villas-Boas har virket presset i den seneste tid, hvor han har været omstormet i medierne.

- Hvis en klub som Tottenham kan ansætte Villas-Boas, så kan man godt nok også ansætte Michael Laudrup, lyder vurderingen fra 6’erens fodboldekspert

Han ser ikke Laudrups nuværende kontrakt med Swansea som noget problem.

- Hvis du gerne vil til tops, og en klub som Tottenham kommer og tilbyder dig en kontrakt, skal du da gå efter den. Og hvis Tottenham er villig til at købe spillere for omkring en milliard, så er de også villige til at smide en pose penge efter en ordentlig træner, lyder analysen.

Michael Laudrup har kontrakt med Swansea frem til sommeren 2015, men har i sin kontrakt en frikøbsklausul på omkring 90 millioner kroner.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.