Benitez' plan: Napoli vil leje Agger

Den tidligere Liverpool-manager vil forenes med sin danske landsholdsforsvarer

Daniel Agger - skal han være lejesvend i Italien? (Foto: Matt West)
Daniel Agger - skal han være lejesvend i Italien? (Foto: Matt West)

Daniel Agger iført blå Napoli-trøje og med meget mere spilletid end de seneste måneder har budt på for Liverpool.

Sådan kan foråret komme til at se ud for den danske landsholdsstopper, hvis Napoli-manager Rafael Benitez får sit juleønske opfyldt. Den tidligere Liverpool-boss ønsker Daniel Agger på en lejeaftale i foråret, erfarer Ekstra Bladet fra velinformerede engelske pressekilder i Liverpool.

Om nogen kender Rafael Benitez de kvaliteter, Daniel Agger besidder, eftersom det var spanieren, der i 2006 hentede danskeren til Anfield fra Brøndby.

Planen er en lejeaftale, da et køb i vinterens transfervindue er urealistisk alene på grund af Daniel Aggers løn. Da danskeren forlængede med Liverpool var det til en årsløn på 62 millioner kroner. Et beløb, der i den engelske storklub kun er overgået af en vis Steven Gerrard.

I samme bås som Esbjerg
Napoli ligger nummer tre i Serie A og skal desuden spille europæisk fodbold til foråret. Trods 12 point i efterårets Champions League-gruppespil måtte syditalienerne dog nøjes med Europa League, efter Borussia Dortmund scorede kort før slutfløjt i den afgørende gruppekamp.

Intet står i vejen for, at Daniel Agger kan spille Europa League, da han ikke har spillet europæisk fodbold for Liverpool i denne sæson.

Trods sin status som viceanfører har Daniel Agger været bænket de sidste år måneder, mens Liverpool-mandskabet har gjort sig til i toppen af Premier League. Hvervet fik han af manager Brendan Rodgers, da spekulationerne om et skifte til Barcelona var på sit højeste.

Se også: Derfor røg Agger af igen

Siden hentede Rodgers PSG-stopperen Mamadou Sakho som den dyreste forsvars-transfer i Liverpools historie, så fremtiden tegner ikke alt for lys for Agger på Anfield.

Om Liverpool vil gå med til at udleje sin danske stjerne kommer højest sandsynligt an på, hvordan de klarer sig gennem jule- og nytårsprogrammet. Er mesterskabet stadig inden for rækkevidde, vil Daniel Agger være god at have på bænken, selv om han gør ondt på lønbudgettet.

Daniel Aggers agent, Per Steffensen, har ikke reageret på Ekstra Bladet henvendelser.

0 kommentarer
Vis kommentarer