Romário scorer transseksuel model

Den tidligere brasilianske fodboldstjerne afsløret hånd i hånd med frøken Thalita

47-årige Romario (tv på scenen med Ronaldo) er med til at arrangere VM i Brasilien, men får også tid til at pleje venskabet med 25-årige Thalita Zampirolli.- Foto: AP.
47-årige Romario (tv på scenen med Ronaldo) er med til at arrangere VM i Brasilien, men får også tid til at pleje venskabet med 25-årige Thalita Zampirolli.- Foto: AP.

Romário er 47 år og trak sig officielt tilbage fra fodbold for fem år siden, men det er ikke ensbetydende med, at den berømmede brasilianske angriber også er forsvundet fra rampelyset.

Senest er han mere eller mindre ufrivilligt trådt derind, da han blev spottet på vej væk fra et diskotek hånd i hånd med den 25-årige transseksuelle Thalita Zampirolli, der er blevet en kendt skikkelse ved at optræde mere eller mindre afklædt i diverse herremagasiner.

Dagligt er der voldelige demonstrationer i gaderne i de større brasilianske byer. I oktober blev banker angrebet og politibiler smadret, da tusinder gik amok. Sport og Spil VM kan eksplodere i vold

Til det replicerede Thalita, der har gennemgået en vellykket kønsskifteoperation:

- Jeg er kvinde, og han ved, at jeg er kvinde. Romário er en vidunderlig person, en ven. Og ellers vil jeg ikke gå i detaljer.

Se også: Brasiliansk legende: Neymar er ikke på mit niveau

Hvad, man skal lægge i det, har de brasilianske medier endnu ikke kastes lys over, men mon ikke man kan være forvisset om, at de arbejder videre på sagen.

Det er i øvrigt ikke første gang, at en brasiliansk fodboldstjerne kædes sammen med en transseksuel. For åt tilbage blev Ronaldo afsløret, da han hyggede sig med en gruppe transvestitter på et hotel i Rio de Janeiro.

0 kommentarer
Vis kommentarer