Simon Kjær scorede og blev skadet

Simon Kjær scorede sit første mål for Lille, men måtte udgå med lårskade

Simon Kjær,d er her ses i landsholdstrøjen, scorede tirsdag aften sit første mål i Lille-trøjen i en pokalkamp. (Foto: Lars Poulsen)
Simon Kjær,d er her ses i landsholdstrøjen, scorede tirsdag aften sit første mål i Lille-trøjen i en pokalkamp. (Foto: Lars Poulsen)

Fra himmel til helvede.

Simon Kjær oplevede hele følelsesregistret tirsdag aften i 1/16-finalen i den franske pokalturnering, da Lille kom videre i turneringen efter en 3-0 sejr over Croix.

Den danske landsholdsspiller kom for første gang på måltavlen, da han åbnede scoringen i en kamp i den franske pokalturnering. Han scorede på hovedstød efter oplæg fra Soumaoro efter bare 17 minutters spil. Lille vandt kampen 3-0 uden at spille sig ud i lokalopgøret, der faktisk blev afviklet på Lilles gamle stadion.

Men kampen sluttede også trist for den danske landsholdsspiller, der blev skadet blot fire minutter før tid. Han måtte udgå, så Lille sluttede kampen med kun ti mand.

De første meldinger går på en lårskade, der formentlig holder ham ude af fredagens turneringskamp, hvor Rennes kommer på besøg. Onsdag skal han undersøges nærmere, så det kan fastslås, hvor lang skadepausen i givet fald vil være.

Den 24-årige dansker var en af tre stamspillere, der var med i pokalkampen mod Croix fra en af de lavere divisioner.

Nu er Simon Kjær og holdkammeraterne blandt de sidste 16 mandskaber i den franske pokalturnering.

TV: Se Simon Kjærs assist

Simon Kjær og Lille har fået en elendig start på anden del af sæsonen i den bedste franske liga. De har startet med to skuffende nederlag. 1-2 hjemme mod Reims og senst 0-2 ude mod Saint Etienne. Lille er fortsat det hold i Europa med flest cleen sheet, men det er samtidig også et hold med alvorlige angrebsproblemer. De har det dårligste angreb af alle holdene, der er placeret i top-10 i den franske liga.

Se også: Kjær: Det bedste valg for os

0 kommentarer
Vis kommentarer