Nyt Fischer-show: 'Han er som Messi og Ronaldo'

Den danske Ajax-komet Viktor Fischer imponerer med nyt hattrickshow i talenternes Champions League

Viktor Fischer sammenlignes med ingen ringere end Ronaldo og Messi
Viktor Fischer sammenlignes med ingen ringere end Ronaldo og Messi

Supertalentet Viktor Fischer spås en stor fremtid i den hollandske storklub, og i den danske landsholdstrøje. Foreløbigt er det dog kun på ungdomsniveau, at Ajax-talentet har vist sig frem. Senest i går aftes, hvor den 18-årige århusianer med et hattrick egenhændigt nedkæmpede norske Molde i ungdomsholdenes svar på Champions League, The NextGen Series, i Ajax' 5-0-sejr.

Den præstation er ikke gået hen over hovedet på U19-landstræner Thomas Frank, som ikke er bange for at sende store roser til danskeren:

- Som type er han ligesom Messi og Ronaldo - uden sammenligning i øvrigt. Men Fischer har den samme ærgerrighed, at han bare vil score. Han bevarer sulten, også når han har lavet to-tre mål i en kamp.

Læs også:

Se også: Fantom-Fischer lavede hattrick

- Hans spidskompetence er hans afslutninger. Han er helt rolig foran mål og tager initiativet, når han er alene med målmanden. Mestrer ganske enkelt det hele: afslutter med vristen, indersiden, ydersiden og så videre, siger Thomas Frank.

Det er anden gang, Viktor Fischer har leveret tre mål i samme kamp i turneringen, hvor Europas største klubbers talenthold konkurrerer efter samme model som Champions League. Sidste år var det selveste Liverpool, der måtte bøje sig for den tidligere FC Midtjyllandspillers målnæse.

Læs også:

Se også: Ny Ajax-dansker: Kontrakten gælder fra torsdag

Med de præstationer er Fischer, sin unge alder til trods, blevet rykket op i den dansk dominerede førsteholdstrup i den hollandske storklub, hvor han skal følge i talenter som Christian Eriksen og Nicolai Boilesens fodspor. Foreløbigt har han kun spillet en enkelt kamp på førsteholdet, da han var med i den hollandske super cup-finale, men gennembruddet kan være lige om hjørnet.

- Lige nu står han på spring til at tage det næste skridt. Og fortsætter han med at præstere, som han gør, vil vi helt sikkert se ham slå igennem på den store scene om nogle år, siger Thomas Frank, som ikke er i tvivl om, at Fischer kan drive det endog meget vidt og levere hattricks i den rigtige Champions League og for det danske landshold.

- Han skal have tålmodighed, men gribe chancerne så snart de opstår. Det er tit et spørgsmål om timing i forhold til, hvornår talenterne får chancen for at vise sig frem.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen