Læge langer ud: Hastværk skyld i Messi-skade

Tidligere FC Barcelona-læge kritiserer klubben for ikke at give genoptræningen tid efter endnu en Messi-skade

Messis nye skade kunne være undgået, mener tidligere Barca-læge (Foto: AP)
Messis nye skade kunne være undgået, mener tidligere Barca-læge (Foto: AP)

Hastværk i lastværk. I hvert fald i tilfældet Lionel Messi, der må sidde ude med en fibersprængning resten af året.

Et forhastet comeback er nemlig, ifølge den tidligere læge i FC Barcelona, Jordi Ardevol, den indirekte årsag til Lionel Messis nyligt opståede skade.

En skade, der koster den argentinske superstjerne en tur på skadeslisten resten af året.

- Efter en spiller bliver skadet er der en periode, hvor han fokuserer rigtig meget på at blive den kvit. Men man er nødt til at lade det tage den tid, det skal, og få det ud af hovedet, siger lægen til Esports Cope.

Se også: Lionel Messi færdig for i år

Det er forårets hofteproblemer, der, ifølge Ardeviol, ikke fik den fornødne ro, og som nu er skyld i, at Messi for tredje gang må holde en længere pause i den igangværende sæson.

En stor bet for FC Barcelona, der må undvære den lille fodboldtroldmand i de resterende otte kampe i henholdsvis ligaen, pokalen og Champions League.

- Jeg mener, at Messi skulle have haft en mere gennemført genoptræningsplan, så han kunne komme sig helt over hofteskaden og mentalt starte fra nul. I stedet for at forhaste sit comeback, siger den tidligere Barca-læge, der råder klubben til at lade klubbens 10’er få den nødvendige hvile denne gang.

Hvilket det også tyder på med de to måneders pause, som Messi er blevet tildelt af den nuværende lægestab, og som han indledte efter fibersprængningen i venstre lår 19 minutter inde i kampen mod Real Betis i Primera Division.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere