Vildt: Ronaldo forlanger fire livvagter under VM

Der skal passe godt på den portugisiske superstjerne under VM - både på banen og udenfor. Portugal forlanger at få clearet seks livvagter, hvoraf de fire alene skal tage sig af 'Smørhår'. Ecuador kan nøjes med en klase friske bananer hjemmefra

Det kræver sin mand at mandsopdække Cristiano Ronaldo - både på og uden for banen. Portugal har stillet krav om, at truppen til VM får tilladelse til seks medbragte bodyguards, hvoraf de fire alene skal passe på Real Madrid-stjernen. (Foto: AP)
Det kræver sin mand at mandsopdække Cristiano Ronaldo - både på og uden for banen. Portugal har stillet krav om, at truppen til VM får tilladelse til seks medbragte bodyguards, hvoraf de fire alene skal passe på Real Madrid-stjernen. (Foto: AP)

VM i Brasilien er lige en anelse større end en gymnastikopvisning i Stubbekøbing, og nu begynder de deltagende nationer også at stille deres mere specielle krav til arrangørerne og de hoteller, hvor der for længst er sørget for seks-stjernet indkvartering under fodbold-slutrunden.

Det er krav, der går over alt fra koraner, daglige forsyninger af friske bananer fra Ecuador over speciel kost og personlige jacuzzier til antallet af livvagter under løjerne i Sydamerika.

Portugal har f.eks. stillet krav om, at seks livvagter i døgndrift følger truppen fra den iberiske halvø - af de seks skal de fire alene tage sig af superstjernen Cristiano Ronaldo.

Man må så håbe, de brasilianske bodyguards kan mandsopdække ham lidt bedre end modstanderne...

Se også: Her er VM-værternes sikre kort

Det er den brasilianske avis Lance, der har opsnuset en del af de krav, der allerede nu er dukket op. Her et et udpluk:

Algeriet: Et eksemplar af koranen til hver spiller og leder, så de kan passe de religiøse knæbøjninger.

Chile: Sydamerikanerne forlanger, at hotellet smider det gamle inventar ud og indkøber spritnye senge og ditto fladskærme til spillerværelserne.

Ecuador: Hotellet skal sørge for, der dagligt er en bowle friske bananer hjemmefra, og truppen ser gerne, at man ved ankomsten 9. juni bliver budt velkommen med en traditionel ecuadoriansk barbecue.

Colombia: Forlanger 15 ungdomsspillere til disposition under træningerne i Sao Paulo.

Se også: Fodbold-VM overskygges af racisme, voldtægt og død

Frankrig: Restauranten skal tilbyde mad, der passer sig for muslimske spillere. Desuden skal al sæbe på badeværelserne være på flaske, efter som spillerne åbenbart ikke er vant til gammeldaws håndsæbe.

Japan: Hvert spillerværelse skal være udstyret med personlig jacuzzi. Vi går ud fra, den skal stå på badeværelset...

Schweiz: Højhastigheds-internet - og tv-apparaterne må kun kunne fange schweiziske tv-kanaler. Det gælder såvel spillere som officials.

Portugal: Tilladelse til en ekstra trup på seks livvagter, hvoraf de fire alene skal tage sig af Cristiano Ronaldo.

Costa Rica: Mellemamerikanerne har forlangt, at hotellet indretter nogle store lokaler til afslapning komplet med bløde sofaer, tv og spillekonsoller.

Fair nok, ikke? Vi danskere må vel nøjes med at forlange, at Italien melder afbud - eller i hvert fald som minimum at brasilianerne lige får bygget de sidste to stadions færdige!

0 kommentarer
Vis kommentarer