Klubløs Bendtner fører sig frem på badeferie

Nicklas Bendtner har ikke haft meget græs under fødderne i den forgangne sæson. Nu er landholdsspilleren klubløs, men det afholder ham ikke fra at tage på badeferie

Nicklas Bendtner er stadig klubløs, men det afholder ham ikke fra at hygge sig. Her er han i Vegas til koncert med Avicii (Foto: Instagram)
Nicklas Bendtner er stadig klubløs, men det afholder ham ikke fra at hygge sig. Her er han i Vegas til koncert med Avicii (Foto: Instagram)

Danmarks bedste angriber mangler stadig en klub, men stresset har tilsyneladende ikke ramt den tidligere Arsenal-spiller.

Imens VM-spillerne sveder i Brasilien, så hygger den danske fodboldstjerne sig på ferie i Vegas, Hawaii og Miami.

Bendtner-rådgiver: Vi er tålmodige, men det nærmer sig

Her poserer danskeren på adskillige badeferie-billeder, hvor der også har sneget sig en enkelt drink ned i landholdsspillerens hånd.

</p><p>Ekstra Bladet har talt med Nicklas Bendtners personlige rådgiver Elisa Lykke, men hun ser ikke noget mærkeligt i, at Nicklas Bendter nyder ferie, selv om han stadig er arbejdsløs. Billederne på alverdens sociale medier har Elisa Lykke ikke nogen holdning til.</p><p>- Bendtners ferie stemmer helt overens med planen. Alle fodboldspillere holder ferie i juni, så det gælder også for Nicklas. Med hensyn til billederne, så er han et selvstændigt mennesker, der gør, hvad han vil. Så det har vi ikke talt om, siger Elisa Lykke til Ekstra Bladet.</p><a id="_47521274-304f-49b8-a17c-9f7865e011c8" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/tyskfodbold/article4834501.ece">To tyske klubber bejler til Bendtner</a><br /><br /><p>Heldigvis viser ferie-billederne også, at Nicklas Bendtner stadig ikke har glemt sine fodboldtricks.</p><p><iframe src="//instagram.com/p/pIIRJ8HlPF/embed/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" /></p><a id="_c3666a10-4bdf-46c9-9f64-9de3475eff0e" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/engelsk_fodbold/PremierLeague/article4836411.ece">Bendtner sættes i forbindelse med Aston Villa</a><br /><br /><p>Samtidig fortæller Elisa Lykke, at folkene omkring Bendtner stadig arbejder på at finde en ny klub til Danmarks bedste angriber.</p><p>- Klubplanerne er slet ikke på stand by, men jeg må henvise alt det fodboldmæssige omkring Nicklas Bendtner til hans agent.</p><p>Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Nicklas Bendtners agent Tom Brookes, men han har ikke været til at træffe på sin telefon.</p><p><iframe src="//instagram.com/p/pKbjmCHlDC/embed/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" /></p><a id="_59c36470-8b29-42df-9d84-93ec8ac374a3" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/engelsk_fodbold/PremierLeague/article4833504.ece">Premier League-klub jagter Bendtner</a><br /><br />

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.