Avis: Ajax-træner på vej til Dortmund

Ajax-træner Peter Bosz kan meget vel blive ny mand i spidsen for Borussia Dortmund

Det blev en titelløs sæson for AFC Ajax, og det i sig selv er altid en bitter pille at sluge for så stor en klub, men alligevel har det været en af de bedre titelløse sæsoner for hovedstadsklubben. Prikken over i'et var uden tvivl finalepladsen i Europa League, og selv om Feyenoord løb med det hollandske mesterskab, var Ajax med i kapløbet helt til sidst.

Meget af æren skal tilskrives cheftræner Peter Bosz, der kom til klubben fra Maccabi Tel Aviv forud for denne sæson. Under hans ledelse har Ajax fundet frem til nogle af de gamle dyder med højt presspil og offensiv fodbold, og desuden har talenter som Kasper Dolberg og Matthijs de Ligt blomstret op.

Det er naturligvis blevet bemærket, at nu skriver den tyske avis Die Welt, at Peter Bosz er meget tæt på at blive ny cheftræner i Borussia Dortmund, der tidligere på ugen fyrede Thomas Tuchel. De to parter skal være meget tæt på at indgå en aftale.

53-årige Peter Bosz var i tysk fodbold en kort overgang som aktiv. I 1998 tørnede han ud for FC Hansa Rostock.

Se også: Agent: Dario Dumic skal væk fra Nijmegen

Se også: Hjulsager og Utrecht-keeper udtaget til A-landsholdet

Se også: Kontroversiel 'målkvinde' truer UEFA-boss: ’Vil du have min fod i dine nosser?’

Christian Nørgaard og Uros Matic er begge to blandt de 30 bedst betalte i Superligaen. Foto: Polfoto Sport og Spil Eksklusivt: Her er de 30 bedst lønnede i Superligaen

0 kommentarer
Vis kommentarer