Avis: Dansk træner er favorit i græsk topklub

Thomas Christiansen nævnes som favorit til at blive ny cheftræner i græske Atromitos

Thomas Christiansen her under sin tid som Leeds-træner. Foto: Ed Sykes/Ritzau Scanpix.
Thomas Christiansen her under sin tid som Leeds-træner. Foto: Ed Sykes/Ritzau Scanpix.

Den græske klub Atromitos har en dansker på den centrale midtbane i form af Azer Busuladzic, og fra den kommende sæson kan klubben måske også have en dansker på trænerbænken.

Ifølge det græske medie Gazzetta er dansk-spanieren Thomas Christiansen favorit til at blive ny cheftræner i Atromitos, der i den forgangne sæson blev en flot nummer fire i Grækenland.

Thomas Christiansen skal være i dialog med grækerne, men han er ikke den eneste kandidat i Atromitos. Et andet emne er 46-årige Yannis Anastasiou, der har en fortid i Panathinaikos samt Holland og Belgien.

Thomas Christiansen har tidligere stået i spidsen for AEK Larnaca og APOEL Nicosia fra Grækenlands naboer Cypern, så han har et solidt kendskab til fodbolden i den del af Europa. Den tidligere topangriber har senest været manager i Leeds United.

Se også: Svimlende sponsorat: Dansk gigant lægger halv milliard

Norske  Kaare Ingebrigtsen er plan B i Brøndby. Foto: Vegard Wivestad Grøtt. Brøndby - 3. maj. 2019 - kl. 07:51 Her er Brøndbys plan B

Jan Bech Andersen og Brøndby står ved en skillevej. Hvis FCK skal udfordres i fremtiden skal der nye, store investorer ind i klubben, så magten fordeles på flere, ligeværdige hænder. Foto: Lars Poulsen. Sport og Spil Jan Bechs store opgør med Brøndby

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere