Avis: Stor interesse for Nicolai Jørgensen

Æresdivisionens danske topscorer, Nicolai Jørgensen, tiltrækker sig interesse fra større ligaer

TV: Nicolai Jørgensen scorer hæl-mål. (Video: AP/SNTV)

Nicolai Jørgensen har taget den hollandske liga med storm siden sit sommerskifte fra FC København til Feyenoord. Den danske landsholdsspiller er topscorer i Æresdivisionen med 12 mål, og Jørgensen har også fundet vej til netmaskerne i Europa League og den hollandske pokalturnering. Toppen af kransekagen er, at Feyenoord tilmed topper ligaen ved vinterpausen.

Selv om Nicolai Jørgensen kun har været i Feyenoord, har han uundgåeligt tiltrukket sig interesse via sine præstationer, og ifølge De Telegraaf er der da også flere klubber, der har et særdeles godt øje til den danske topscorer.

Avisen skriver, at Nicolai Jørgensen er interessant for klubber i større ligaer end den hollandske, men indtil videre er der ikke noget konkret på bordet. Samtidig melder De Telegraaf, at Feyenoord ingen intentioner har om at sælge Nicolai Jørgensen eller andre af klubbens profiler, da holdet befinder sig i så gunstig en position i forholdet til mesterskabet.

Nicolai Jørgensen har kontrakt med Feyenoord frem til sommeren 2021.

TV: Nicolai Jørgensen scorer mod AZ:

Se også: Ny træner på vej til Bendtner

Se også: Svensk million-bud på Esbjerg-profil

Thomas Delaney havde en kæmpe andel i FCKs enorme succes det seneste halvandet år. Nu skal de danske mestre klare sig uden deres tidligere anfører. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Farvel, kaptajn: Det betyder Delaneys afgang for FCK

Caroline Wozniacki har tjent over 150 millioner kroner i rene præmiepenge. Senest vandt hun en turnering i Hongkong, og selvfølgelig er sponsorer som Rolex og Adidas med på billedet. Foto: AP Sport og Spil Pengenes Top 20: Caroline giver stadig drengene baghjul

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere