Annonce:
Annonce:

Avis: Zlatan har smadret begge korsbånd

Den svenske superstjerne skal angiveligt opereres af amerikansk ekspert i Pittsburgh en af de kommende dage

Annonce:
Følg Fodbold

Zlatans karriere kan være slut! Ifølge Expressens kilder har den svenske stjerne smadret både det forreste og bagerste korsbånd i sit højre knæ og er bedste fald ude af drift i otte til ti måneder. Det lysende spørgsmål er så, om svensk fodbolds største navn gennem tiderne i en alder af 36 orker at genoptage karrieren – eller om han overhovedet kan.

Expressen fortæller ikke, hvor avisen har sine oplysninger fra, og Manchester United har foreløbig ikke smidt nogen officiel bulletin på bordet.

Ifølge den italienske Sky-journalist Gianluca Di Marzio skal Zlatan flyves til USA og opereres i Pittsburgh en af de kommende dage af den prisbelønnede idræts-kirurg Freddy H. Fu, der siden 1982 har udført over 6000 korsbåndsoperationer og er blandt verdens førende på området ifølge Pittsburgh University, hvor han arbejder.

Annonce:

Det skulle i givet fald også være på University of Pittsburgh Medical Center, Zlatan Ibrahimovic skal opereres, hvis Sky-journalisten vel at mærke har styr på sine kilder.

Manchester United har foreløbig blot meldt, at svenskeren med sikkerhed ikke bliver klart til kampen i weekenden mod Burnley…

Efter opgøret mod Anderlecht var Manchester United-manager José Mourinho langt fra optimistisk med hensyn til den 35-årige angriber.

- Jeg tror ikke, der findes nemme skader, men jeg vil gerne vente med at udtale mig, indtil han har gennemgået alle undersøgelser, lød det fra portugiseren ifølge AFP.

En svensk ekspert i korsbåndsskader frygter - formentlig med rette - at det er korsbåndet, den er gal med.

- I ni ud af 10 tilfælde går korsbåndet i stykker ved sådan en bevægelse, siger Simon Bakkioui til Expressen.

- Men med lidt held og elasticitet, kan man nøjes med en lille blødning. Det kommer an på styrken i hans korsbånd, siger Bakkioui.

Annonce:

Flere har peget på, at når Zlatan selv kunne humpe fra banen, så kunne det ikke være en korsbåndsskade, men det kan man ikke sige.

- Ofte ved folk med korsbåndsskader ikke, at de har fået den, for de kan gå og løbe, og der er mange, der har forsøgt at fortsætte med at spille. Effekten kommer først et par dage efter, siger Bakkioui.

Den svenske ekspert tror i første omgang ikke helt på, at begge korsbånd kan være gået.

- Jeg har arbejdet med det her i 30 år, og jeg har aldrig set det. Men hvis det er sådan, at begge korsbånd er revet over, så er resten af knæet også smadret. Så er der formentlig også brusk-, kapsel og menisskader, siger den svenske ekspert til Expressen og sukker:

- Det er hårdt. Det er trist!

Zlatan Ibrahimovic er topscorer i Manchester United med 28 mål i alle turneringer i denne sæson. Svenskeren har spillet sæsonen på en etårig kontrakt, efter at han skiftede transferfrit fra Paris Saint-Germain før sæsonen.

Annonce:

Åh nej: Medie melder Zlatan færdig for sæsonen

Sverige i chok: Sådan må Zlatan ikke stoppe

Efter grim Zlatan-skade: Mourinho frygter det værste

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: