Barcelona-stjerne hemmeligt gift

Kirkeklokkerne ringede i weekenden i Spanien. Helt under radaren lykkedes det Barcelona-superstjernen Marc-André ter Stegen at blive gift med sin kæreste i byen Sitges nær Barcelona

Det bliver en begivenhedsrig sommer for FC Barcelona på bryllups-fronten.

Verdensstjernen Lionel Messi skal senere i år giftes i hjemlandet Argentina med sin kæreste Antonella Rocuzzo, som han har været sammen med i 10 år.

Brylluppet skal i følge flere medier stå 30. juni i år, men ikke nok med det så rapporterer medierne også, at den lille argentiner og hans kommende kone vil holde et bryllup mere i Barcelona, da flere af deres kammerater ikke kan rejse til Argentina for at fejre deres kærlighed.

Knap så storladent skød Messis holdkammerat, målmanden Marc-André ter Stegen, bryllupssæsonen i gang i weekenden.

Ved en lille bitte og hemmelig ceremoni sagde ter Stegen og kæresten Daniela Jehle ja til hinanden.

Camp Nou-stjernen og hustruen annoncerede den glædelige nyhed på Instagram mandag.

Parret har været sammen i 5 år og fejrede deres nye titler som mand og kone ved at drikke champagne i gaderne i den lille spanke by Sitgen. Målmandens nye hustru delte på Instagrams story-funktion billeder af de to, der gik ubesværet rundt i gaderne og fejrede hinanden.  

(Artiklen fortsætter under billedet)

ter Stegen her i aktion mod Arsenal. Foto: Manu Fernandez/AP.
ter Stegen her i aktion mod Arsenal. Foto: Manu Fernandez/AP.

Barcelona ligger på nuværende tidspunkt i tæt kamp med Real Madrid om mesterskabet. Madrid-klubben kan dog snuppe guldet for næsen af Barcelona, hvis de henter fire point i de næste to kampe.