Belgisk klub til FCK: Vi har ikke pengene

Zulte Waregem vil gerne beholde FC Københavns Steve De Ridder, men belgierne understreger vigtigheden af, at FCK er villige til at sænke prisen

Der er kommet en forhindring i vejen for De Ridders skifte til belgisk fodbold. (Foto: Jens Dresling)
Der er kommet en forhindring i vejen for De Ridders skifte til belgisk fodbold. (Foto: Jens Dresling)

Steve De Ridder er ejet af FC København frem til sommeren 2018, men så længe bliver belgieren under ingen omstændigheder i klubben. Allerhelst ser FCK, at båndene kappes i det kommende transfervindue.

Den 29-årige offensivspiller har i denne sæson været udlejet til Zulte Waregem i hjemlandet, og det er gået så godt, at de to parter gerne vil gøre samarbejdet permanent. Problemet er dog, at den belgiske klub ikke kan betale købsoptionen for Steve De Ridder. Derfor forhandles der lige nu med FCK om en mindre pris.

- Vi har ikke pengene, siger Zulte Waregems cheftræner Francky Dury til Voetbalkrant om den pris, der svarer til Steve De Ridders købsoption.

Hovedpersonen selv har hele tiden sagt, at han gerne vil blive i Zulte Waregem, men han er også begyndt at indstille sig på, at virkeligheden kan blive en anden.

- Jeg håber, jeg kan blive her, for jeg er meget glad for at være her. Min søn er nu seks måneder gammel, og jeg er en ret ængstelig far. Derfor vil et længere ophold her gøre mig godt, men jeg er også bevidst om, at man som spiller ikke altid har kortene på hånden. Vi har kun en meget kort karriere, siger Steve De Ridder og tilføjer:

- Hvis jeg skal tilbage til FC København eller en helt tredje klub, så gør jeg det. Vores baby er stadig så lille, at han ikke rigtigt forstår noget, så de næste par år bliver der ikke noget problem. Hvis jeg har fokus på karrieren de næste fem-seks år, har jeg masser af tid til at nyde min familie bagefter.

Steve De Ridder har scoret fire mål for Zulte Waregem i denne sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer