Bendtner-nedtur: Nye problemer midt i Rosenborg-sejr

Lysken volder igen problemer for angriberen – til gengæld ramte Mike Jensen bolden fornuftigt, da Rosenborg vandt

Nicklas Bendtner taler med pressen, efter Robenborg har slået Vålerenga 3-0 i slutningen af juni. Foto: Ritzau/Scanpix
Nicklas Bendtner taler med pressen, efter Robenborg har slået Vålerenga 3-0 i slutningen af juni. Foto: Ritzau/Scanpix
Følg Fodbold

Det er forhåbentlig ikke alvorligt, men det er dog immervæk en kendsgerning, at Nicklas Bendtner lørdag måtte udgå i pausen, da Rosenborg hjemme slog Tromsø 2-1 – uden scoringer af den danske forward.

Mike Jensen fik til gengæld vækket 15.384 tilskuere på Lerkendal, da han fra 20 meter bankede folkene fra Trondheim på 1-0 i det 34. minut.

Nicklas Bendtner tog til Norge for at få spilletid og sikre sig en billet til VM.

Det sidste mislykkedes som bekendt, efter som danskeren i slutningen af maj mod Brann rendte ind i en lyskeskade, der endte med at holde ham hjemme fra slutrunden i Rusland.

Den skulle samtidig have været et godt og gedigent udstillingsvindue for den falmede bomber, der på sigt har større ambitioner end Rosenborg – som på sin side også kunne have en intention om at fyre danskeren af, inden han render for tæt på en fri transfer.

Det kom dog alligevel pænt bag på lokale Adresseavisens folk på Lerkendal, at danskeren ikke kom kampklar op fra spillertunnelen til anden halvleg, men forklaringen var altså den, at Nicklas Bendtner igen kunne mærke, at det ’nappede’ i den genstridige lyske.

’Ikke at danskeren var specielt god i første halvleg, men det er nu sjældent, han bliver skiftet i pausen,’ nåede avisen at skrive inden forklaringen – og Nicklas Bendtner får såmænd en pæn middelkarakter (5) for sine tre kvarter i aktion.

’Han vandt brugbart med dueller, traf stort set sine medspillere og slog et godt indlæg til Botheim, før han blev byttet ud i pausen,’ lyder dommen fra Adresseavisen på en dag, da Mike Jensen blev vurderet i top med karakteren 6.

Dansk forsvarstalent solgt til Serie A

I ekstase over brandvarm Bendtner: Jeg må låse ham inde

Så du med, Åge? Bendtner viser VM-form

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind