Bendtner på 3. klasse? Det kommer aldrig på tale!

Nicklas Bendtner skal ikke til en klub i den tredjebedste italienske række

Efter det viste sig, at Bendtner var færdig i Rosenborg, gav Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, sit bud på, hvad der skal ske med den danske fodboldspiller. Producer: Martin Lorentsen

Nicklas Bendtner kunne træde i fodsporet på Nicki Bille og skifte til den italienske klub Reggina, der befinder sig i den italienske serie C - den tredjebedste fodboldrække.

Italienerne har vist interesse for den 31-årige dansker, der er uønsket i Rosenborg.

Men et skifte til Reggina kommer aldrig på tale, ifølge Nicklas Bendtners agent, Ivan Marko Benes.

- Nicklas skal ikke til Reggina for at spille i den kommende sæson. Det kan jeg klart afvise. Han har en kontrakt med Rosenborg, og den aftale skal nordmændene opfylde, siger Ivan Marko Benes til Ekstra Bladet.

Nicklas Bendtner har kontrakt med Rosenborg resten af året, og nordmændene har, ifølge Ekstra Bladets oplysninger, ikke tilbudt Nicklas Bendtner en ophørsaftale, hvilket havde været naturligt, når klubben ikke ønsker at bruge ham.

Nicklas Bendtner er fuldstændig isoleret og uønsket i Rosenborg. Foto: Lars Poulsen.
Nicklas Bendtner er fuldstændig isoleret og uønsket i Rosenborg. Foto: Lars Poulsen.
 

Det havde været naturligt, hvis nordmændene allerede tidligt på sommeren havde tilbudt Nicklas Bendtner løn en del af kontraktperioden og eventuelt sparet et par måneders løn. Men det er ikke sket.

På banen har Rosenborg succes for tiden. Maribor blev besejret tirsdag. Den sejre sikrer et europæisk gruppespil i efteråret. Minimum Europa League skal de norske mestre spille. Men der er en ny chance mod Dynamo Zagreb om en plads i Champions League.

Nicklas Bendtner kom til Rosenborg fra Nottingham i foråret 2017. Han nåede 86 kampe for klubben og scorede 35 mål.

Ivan Marko Benes ønsker ikke på nuværende tidspunkt at udtale sig om fremtidsperspektiverne for Nicklas Bendtner på fodboldbanen.

Se også: Rosenborg bekræfter: Bendtner snart fortid

Højt humør på havnen. Foto: Anthon Unger Fodbold - 11. aug. 2019 - kl. 18:31 Midt i klubjagt: Bendtner fester i Danmark

 Se også: Revser Bendtner: - En pine for klubben

112 kommentarer
Vis kommentarer