Bendtner ude i kulden: Bænkevarmer og nye rivaler på holdet

Nicklas Bendtner er havnet i en svær situation i Nottingham Forest, der har handlet offensive profiler i januar-transfervinduet

Det har været et skidt transfervindue set for danskerens synspunkt. Foto: All Over Press.
Det har været et skidt transfervindue set for danskerens synspunkt. Foto: All Over Press.

Nottingham Forest lignede længe muligheden for ny succes for angriber Nicklas Bendtner. Danskeren må dog sande, at han stadig er et stykke fra fast spilletid, og en ting er sikkert. Januar-transfervinduet har ikke givet Bendtner bedre kort på hånden.

Nottingham Forest har nemlig oprustet med flere profiler helt fremme, mens man ikke ligefrem har solgt ud på angribersiden. Truppen, der tæller 30 spillere, har seks kampklare angribere og en enkelt, der er skadet. Nicklas Bendtner har i et stykke tid haft rollen som indskifter, men selv den er nu truet efter et for danskerens synspunkt skidt transfervindue.

Zach Clough er en af de angribere, klubben har hentet til i januar. Han kommer til fra Bolton, og er måske nok en mand, Nicklas Bendtner kan konkurrere med. Noget vanskeligere ser det dog ud efter den aftale, Forest fik landet tirsdag. Ross McCormack blev hentet til fra Aston Villa, og han er med al sandsynlighed hentet ind direkte til startopstillingen.

Det ser ud til, at den kontroversielle dansker skal går en svært tid i møde i Nottingham Forest. Foto: All Over Press.
Det ser ud til, at den kontroversielle dansker skal går en svært tid i møde i Nottingham Forest. Foto: All Over Press.

Forest-angrebet tæller nu Nicklas Bendtner, Ross McCormack, Zach Clough,Britt Assombalonga, Ben Brereton og Apostolos Vellios, mens Matty Fryatt sidder ude med en skade. Tirsdag aften blev Nicklas Bendtner droppet som indskifter på hjemmebane til fordel for Vellios, mens Britt Assombalonga nettede to gange. Med tilgangen af McCormack ser det altså mere end svært ud for Bendtner, mens flere af de offensive midtbanespillere også kan bidrage i angrebet.

João Teixeira og Aaron Tshibola er begge kommet til på midtbanen i transfervinduet. Samlet har Forest næstflest spillere i Championship. Ikke meget tyder på, at Nicklas Bendtner er tættere på de 11 foretrukne.

TV: Se Bendtner score selvmål for Nottingham Forest:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se også: Barcelona blev snydt: Nu kommer hjælpen endelig

Se også: Presset Leicester-manager: Alt går imod os

Se også: Sakho skifter til Crystal Palace

25 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere