Billedet viser det: Her er Bendtners nye dame

Den vragede landsholdsangriber nyder den norske sommer - og topmodellen Philine Roepstorff

Nicklas Bendtner jubler efter sin scoring på straffespark i Irland. Danmark kom til VM - men uden Bendtner. Foto: Lars Poulsen
Nicklas Bendtner jubler efter sin scoring på straffespark i Irland. Danmark kom til VM - men uden Bendtner. Foto: Lars Poulsen

Succesen har været til at overse, når det gælder Nicklas Bendtners aktioner på grønsværen denne sæson. Sølle fire kasser har den lange Tårnby-dreng signeret i en sæson, der midtvejs har udviklet sig til stor sportslig skuffelse, da en lyskeskade op til VM tacklede den 30-årige angriber – og så blev han siden vraget til Åge Hareides VM-trup.

Togtet til Rusland skulle ellers have gjort Nicklas Bendtner på mere attraktive marker end de norske, men danskeren forsvandt simpelt hen væk fra rampelyset til skade for sig selv og for Rosenborg, der næppe ville have noget imod en fornuftig overgangssum denne sommer.

Til gengæld er succesen nærmest overvældende, når det gælder Nicklas Bendtners aktioner uden for grønsværen. Uheld i spil – held i kærlighed!

I dag har fotomodellen Philine Roepstorff lagt et billede op på sin Instagram-story, hvor hun er i hed omfavnelse med tilhørende tungedribleri med Nicklas Bendtner, og i aftes var parret såmænd ude at nyde den norske sommer – nydeligt hånd i hånd.

Nicklas Bendtner har postet et foto, hvor parret er ude at nyde et par mundfulde frisk, norsk luft. Ingen af dem har dog officielt bekræftet forholdet med ord.

Nicklas Bendtner har haft travlt på kærestefronten i år, og det virker næsten som om, angriberen har ramt en modus, hvor sengetøj og partner bliver skiftet samtidig. Indtil februar var han kæreste med Natasja Madsen, og i maj var det så den newzealandske model Reanin Johannink, han flettede fingre med – bl.a. som tilskuere til en showkamp mellem Venus Williams og Caroline Wozniacki.

Philine Roepstorff har tidligere været i forhold med en anden fodboldspiller, Emil Berggreen, men de familiære relationer er knyttet til et helt andet boldspil med mindre kugle og på en mindre bane: Farmand Jens Erik Roepstorff var i 80’erne en elegant bagspiller på håndboldlandsholdet – bolsjedrengene – og deltog bl.a. ved OL i Los Angeles i 1984.

Tror Bendtner bliver solgt snart: 'Det er sidste mulighed'

Driller Hareide med video: Bendtner og Bjelland med stikpille

Vraget til VM: Her er Bendtners reaktion

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

En fuldtonet skandale