Brasiliansk stjernes familie i gidseldrama

Fem af Robinhos familiemedlemmer var i halvanden time taget til fange nær São Paulo

Fem af Robinhos familiemedlemmer var onsdag morgen indblandet i et gidseldrama nær São Paulo (Foto: AP)
Fem af Robinhos familiemedlemmer var onsdag morgen indblandet i et gidseldrama nær São Paulo (Foto: AP)

At Brasilien kan være et farligt land at leve i fik den brasilianske fodboldstjernes Robinhos familie et sørgeligt bevis på onsdag.

Før Brasilien onsdag mødte Colombia i Copa América foregik et helt andet drama i brasilianske São Vicente tæt på São Paulo ifølge det store brasilianske medie Globo.

En bevæbnet mand brød ind i en hus onsdag morgen og holdt fem personer - tre mænd og to kvinder - som gidsler. Alle fem har familiemæssige bånd til 31-årige Robinho, der er med i den brasilianske trup ved Copa América.

En af dem skulle ifølge politiet have været den tidligere Real Madrid-spillers moster.

  Intl. fodbold TV: Skandale i nat: Neymar gik amok - og fik rødt

Den mistænkte brød ind i huset med den hensigt at stjæle ting og ikke for at kidnappe familien. Gidseldramaet varede i halvanden time, inden den bevæbnede gerningsmands kæreste fik ham overtalt til at løslade Robinhos slægtninge, der heldigvis slap uskadt fra dramaet. 

Det er anden gang, at Robinhos familie er indblandet i et gidseldrama. I 2004 blev den nu 31-årige angribers mor, Marina Lima de Souza, offer for en kidnapning, som varede i 40 dage.

Hun var til en grillfest i byen Praia Grande ude ved kysten i São Paulo-staten, da to mænd pludselig stormede huset. De gik målrettet efter Robinhos mor, og efter at have låst den øvrige del af selskabet inde i huset, tvang de Marina ind i en sølvfarvet Mercedes og kørte væk.

Sporting Lissabon-stjernen Rogerio (bagerst i stribet trøje) er seneste offer for ny kidnapnings-trend (Foto: AP) Intl. fodbold Endnu en fodbold-mor kidnappet

Hun blev løsladt efter en betaling af en endnu ukendt løsesum.

Det er desværre ikke ualmindeligt med kidnapninger af brasilianske fodboldstjerners familiemedlemmer og tidligere har den tidligere Milan-spiller Ricardo Oliveira fået sin søster kidnappet.

En anden Milan-spiller, georgiske Kakha Kaladzes, fik i 2001 kidnappet sin bror. Hans lig blev fundet i Georgien fire år senere.

Robinho er i øjeblikket en del af det brasilianske landshold ved Copa América. Onsdag mødte de Colombia, og det gik vildt for sig. Se episoden, hvor stjernen Neymar ser rødt efter slutfløjt:

2 kommentarer
Vis kommentarer