Annonce:
Annonce:

Brentford gør det igen: Henter dansk træner

Den danske træner Lars Friis, der senest var i AGF, er blevet ansat i Brentford

Annonce:
Følg Fodbold

Den tidligere assistenttræner i AGF og FC Mditjylland Lars Friis er blevet ansat i engelske Brentford.

Det bekræfter Brentford på klubbens hjemmeside.

Dermed følger Lars Friis i fodsporene på tidligere Brøndby-træner Thomas Frank, der er assistenttræner for førsteholdet i Brentford. Friis har dog ikke ansvar for noget hold, men er blevet ansat som individuel udviklingstræner.

- Dette er en unik rolle på den måde, at Lars ikke kommer til at have ansvar for noget hold på uge til uge-basis. Han skal kun fokusere på at udvikle vores mest talentfulde unge spillere, specielt dem mellem B-holdet og førsteholdet, siger klubbens danske sportsdirektør Rasmus Ankersen.

Annonce:

- Vores ambition er at være den bedste klub i England til at udvikle unge spillere. Brentford har ikke råd til at købe fuldt udviklede spillere. Vi er nødt til at hente potentiale ind og så udvikle det til næste niveau. Vi har en stærk historie for at gøre det tidligere, og med ansættelsen af Lars vil vi gøre blive endnu stærkere til det, siger Rasmus Ankersen.

Rasmus Ankersen (tv.) har sammen med Brentford høje ambitioner. Foto: All over press.
Rasmus Ankersen (tv.) har sammen med Brentford høje ambitioner. Foto: All over press.

Han fortæller videre, at man gennem de senere måneder har ledt efter den rette mand til jobbet, og at man altså mener, man har fundet det i Lars Friis, der var assistent for Glen Riddersholm i AGF, men ligesom Riddersholm blev opsagt i forbindelse med ansættelsen af David Nielsen.

Ankersen og Friis kender hinanden fra FC Midtjylland, hvor Friis ligeledes var assistent for Ankersen. Friis har første arbejdsdag torsdag.

Udover Lars Friis som udviklingstræner og Thomas Frank som assistenttræner har klubben Emiliano Marcondes, Lasse Vibe, Andreas Bjelland, Henrik Dalsgaard, Justin Shaibu, Mads Bech Sørensen og Lukas Talbro, mens Nikolaj Kirk er i klubben på en lejeaftale.

OB sælger forsvarsspiller til tysk fodboldklub

Dropper FCK: Skifter til storholdets søsterklub

City-stjernes mareridt: Farvel til VM?

Mølby: Derfor slår AC igennem i Chelsea

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: