Broren knaldede hans kone: - Ingen i min familie vil tale med mig

Bølgerne gik højt, da det kom frem, at den tidligere United-spiller Ryan Giggs gennem otte år havde haft en affære med lillebror Rhodris kone i 2011. Otte yderligere år er nu gået, og Rhodri åbner op om de dystre eftervirkninger

Ryan Giggs' bror Rhodri gør grin med Ryans utroskab i Paddy Power-reklame. PR-video.

Rhodri Giggs har ikke haft det let, siden han opdagede, at der havde udspillet sig et forræderi af nærmest bibelsk karakter i hans familie.

Hans kendte storebror, Ryan Giggs, var ikke just sin broders vogter og havde i løbet af otte år hygget sig med sin lillebrors kone.

Rhodri Giggs taler til engelsk TV i 2015. Trods utroskabet forsøgte han at redde ægteskabet, der dog endte med, at han og hustruen gik hver til sit i 2013. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock
Rhodri Giggs taler til engelsk TV i 2015. Trods utroskabet forsøgte han at redde ægteskabet, der dog endte med, at han og hustruen gik hver til sit i 2013. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock
 

De to brødre har ikke haft meget at snakke om, siden historien først nåede ud i pressen i 2011, hvad der måske er forståeligt. En smule mere overraskende er, at moren Lynne også har valgt at give Rhodri den kolde skulder.

- Det er som om, det var mig, der havde affæren, fortæller den 42-årige Rhodri nu til den engelske podcast Almost Famous, skriver The Sun.

En udsendelse, hvor han fortæller om familie-mareridtet, som har kastet lange skygger ind i hans liv lige siden. Skygger, som ikke ligefrem er svundet hen efter økonomiske problemer, tre børn, der ikke har kontakt med deres bedstemor, samt at ekskonen Natasha valgte at optræde på Celebrity Big Brother og dele ud af kulørte historier om sin hede affære med Giggs efterfølgende.

- Hun (moren, red.) valgte Ryans side, fordi jeg ikke har 35 medaljer, nogle og 20 år i Manchester United på bagen og et kæmpe hus, fortæller den bitre yngstefødte.

Ryan Giggs var også sin egen kone utro under det meste af forløbet. Han giftede sig med Stacey Cooke i 2007. Parret ses her til en prisuddeling i 2010. Foto: Shutterstock
Ryan Giggs var også sin egen kone utro under det meste af forløbet. Han giftede sig med Stacey Cooke i 2007. Parret ses her til en prisuddeling i 2010. Foto: Shutterstock

Ryan Giggs var ikke den første eller den sidste, der gik i seng med broderens kone. (Foto: AP) Sport på vrangen Ild i trussen: Giggs var ikke alene om svigerinden

Giggs bruger sine penge til lukke munden på brormand. (Foto: AP) Sport på vrangen Giggs betaler bror for at holde kæft

Læste om det i søndagsaviserne
I en rejse tilbage gennem de dårlige minder fortæller han, at han med sin daværende svigermor ved sin side kunne læse om utroskaben i ovennævnte The Sun en søndag morgen.

Natasha, som angiveligt var på ferie med parrets børn i Spanien, var gået til avisen med historien og havde slukket telefonen.

Hun fortalte The Sun, at hun havde haft en affære med Giggs i otte år og sågar havde været nødt til at abortere hans barn få uger før hendes bryllup med lillebroren i 2010.

Rhodri og Natasha havde dog mødt hinanden samme år, som hun og Giggs i 2003, og affæren havde altså strakt sig over hele forholdet.

Hun havde valgt at gå til pressen, efter Ryan Giggs kontroversielt forsøgte at pudse advokater på en anden 'fru Af-og-til', modellen Imogen Thomas. Han havde angiveligt brugt 150.000 pund på at pålægge hende tavshedspligt.

Bror Ryan tog telefonen, men benægtede alt. Selv havde Rhodri haft bange anelser en enkelt gang før, fem år tidligere.

Her var Natasha på et besynderligt sent tidspunkt endnu ikke kommet hjem, og da han tog til en fest for brorens fodboldklub for at lede efter hende, fandt han hende da også. På det tidspunkt havde moren talt ham fra at gå dybere ind i det mysterie.

Da flere beviser kom frem, krøb Ryan til korset, men forsøgte at trøste med, at det blot 'havde handlet om sex.' Forsoningen mellem de to brødre udeblev dog.

Hverken moren eller onkel Ryan har mødt to af Rhodris børn på fem og otte. Og heller ikke set den ældste søn på 13 siden familieskandalen, på trods af at de kun bor få kilometer fra hinanden.

- Hvad har børnene gjort? Ryan har en søn, som er præcis samme alder som en af mine. De to burde bruge tid sammen og passe på hinanden, men i stedet kender de ikke hinanden, det er trist. Jeg snakker ikke med nogen fra min familie, men hele min familie snakker med Ryan. De bor allesammen i Wales og tager til Wales-kampe og spiser nogle dejlige middage bagefter, fortæller Rhodri, som dog ikke misunder dem deres ekstravagante livsstil.

- Det siger mig ikke så meget den slags. Det har det aldrig gjort. Jeg synes, det er noget prætentiøs pis.

Premier League Rasende Sir Alex vil straffe utro Giggs

Rhodri Giggs tilgiver sin kone for otte års utroskab. (Privatfoto) Premier League Rhodri Giggs: Min bror er en orm

Faren skammer sig
Efter et kortvarigt forsøg på forsoning endte det med det uundgåelige, en skilsmisse, for Rhodri og Natasha, som siden har fortalt, at hun 'fortryder' affæren, og at det var 'utilgiveligt' at gå til pressen i stedet for til sin ægtemand med indrømmelsen.

Balladen kostede måske i det lange løb også bror Ryan sit ægteskab med Stacey Cooke, som han havde været gift med i løbet af en stor del af miseren. De gik fra hinanden efter ti års ægteskab i 2017.

Sportsligt er det gået udmærket for Ryan, der efter nogle år som assistent i Manchester United blev landstræner for hjemlandet Wales i 2018.

Der var dog ikke meget støtte at hente fra brødrenes far, den tidligere rugbyspiller Danny Wilson, som blev skilt fra brødrenes mor, da de var teenagere.

Far Danny ser ud til at være den eneste, der ikke har valgt den kendte storebrors side. I forbindelse med sin ældste søns ansættelse vurderede han over for The Sun, at sønnen, hvis navn han ikke ville tage i sin mund, var uegnet til at være landstræner.

- Jeg kan ikke engang få mig selv til at sige hans navn. Jeg kalder ham 'den tidligere fodboldspiller'. Han var utro på den værst tænkelige måde og er ikke mand nok til at undskylde for det. Jeg burde som far være ovenud lykkelig for, hvad han har opnået. Men det er jeg ikke - jeg skammer mig over ham.

Ryan Giggs har vist sit sande ansigt. (Foto: PA) Premier League Giggs havde affære med svigerinde

Ryan Giggs' bror, Rhodri Giggs, stikker til sin bror i en ny reklame. Foto: AP Engelsk fodbold Utro med broderens kone: Slår tilbage i vild reklame

José Mourinho stolede ikke på Ryan Giggs på grund af en meget omtalt affære. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Knaldede broderens kone: Det kostede jobbet hos Mourinho

96 kommentarer
Vis kommentarer