Annonce:
Annonce:

Buhede ad brasiliansk legende - nu skrider han

Ronaldinho har været vidt omkring siden storhedstiden i Barcelona. Og nu skifter den driblestærke verdensstjerne igen klub efter et miserabel lynvisit i brasilianske Fluminense

Ronaldinho må nok engang skifte klub. Brasilianske Fluminense og dens fans var bestemt ikke vilde med, hvad de så fra den tidligere Barcelona-stjerne og VM-guldvinder. (Foto: AP/Fabrizio Giovannozzi)
Ronaldinho må nok engang skifte klub. Brasilianske Fluminense og dens fans var bestemt ikke vilde med, hvad de så fra den tidligere Barcelona-stjerne og VM-guldvinder. (Foto: AP/Fabrizio Giovannozzi)
Annonce:
Følg Fodbold

Der er sket meget, siden han fik Sergio Ramos, Alessandro Nesta og andre klassespillere til at snurre rundt som balletbørn på grund af sine skarpe husmands- og kropsfinter.

Den nu 35-årige brasilianske verdensstjerne og VM-vinder Ronaldinho spiller stadig, omend det er med lidt langsommere finter og lidt færre mål til følge. Siden succestiden i Barcelona har Ronaldinho spillet i fem forskellige klubber - senest Fluminense i hjemlandet. Men nu ser det ud til, at den drible- og sambaglade fodboldveteran skal finde sig en ny klub, hvis han da fortsætter karrieren.

Lettet Barcelona-målmand: Vi var meget heldige

For Han og Fluminense er blevet enige om at ophæve samarbejdet efter bare tre måneder i klubben. Det skriver engelske The Guardian.

Annonce:

I de tre måneder har Ronaldinho hverken formået at drible sig til scoring eller lægge op til andres scoringer. Samtidig er han -  af egne fans - blevet buhet flere gange ad i perioden, senest i en kamp mod ligarivalerne Atlético Mineiro. De dårlige præstationer og kritikken af Ronaldinho er åbenbart blevet for meget for ham selv og klubben.

- Fluminense annoncerer hermed ophævelsen af kontrakten med Ronaldinho i fred og fordragelighed og efter gensidigt ønske fra begge parter. Ronaldinho og Fluminense bevarer det tætte bånd og har planer om at samarbejde om andre projekter i fremtiden, lyder det i en officiel pressemeddelelse fra klubben.

- Officiel pressemeddelelse, lød det på klubbens Twitter-profil  med henvisning til Ronaldinhos afgang.

Bitre Leverkusen-slidere: Vi burde have slået Barcelona

Noget kan tyde på, at Fluminense bare ville udnytte Ronaldinhos gode navn, da man skrev kontrakt med ham for tre måneder siden.

Annonce:

- Det er værd at nævne, at ansættelsen af spilleren (Ronaldinho, red.) levede op til forventningerne, når man ser på det rent kommercielle i form af øget billet- og trøjesalg og tilgang af sponsorer. Tiltrækningen af Ronaldinho beviste, at Fluminense er i stand til at  hente store spillere, lyder det i selv samme pressemeddelelse.

Ronaldinho nåede i alt at spille blot ni kampe i løbet af de tre måneder, han var i klubben. Som sagt uden at score eller lægge op til et eneste mål. Til gengæld klarer en anden brasiliansk verdensstjerne sig lidt bedre end Ronaldinho gjorde. Angriberen Fred har scoret syv mål i 28 kampe i den brasilianske liga - og spiller stadig i klubben..    

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: