Annonce:
Annonce:

15. år kan blive lykkens år: Zlatan-mål i CL-brag

Zlatan Ibrahimovic kan glæde sig over mål og filmpremiere, og Champions League-titlen kom et skridt nærmere med 2-1 i første 1/8-finale mod Chelsea

Zlatan Ibrahimovic scorede frisparksmål, da Chelsea blev slået 2-1 (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic scorede frisparksmål, da Chelsea blev slået 2-1 (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Onsdag er der premiere på endnu en dokumentar-film om Zlatan Ibrahimovic, men selvom svenskeren er så stor på fodboldbanen, at han er blevet filmstar, så har han på trods 12 vundne nationale mesterskaber for klubber som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan og Paris SG aldrig vundet Champions League.

Med kontraktudløb i Paris til sommer, så er der formentlig tale om den 34-årige svenskers sidste forsøg, og bedømt ud fra tirsdagens 2-1-sejr i den første 1/8-finale hjemme mod Chelsea, så kan det sagtens blive i år, at Zlatan får løftet pokalen med de store ører.

Annonce:

PSG udspillede Chelsea i store dele af kampen, og Zlatan lignede den helt store helt, da han fem minutter før pausen bankede et frispark i nettet via John Obi Mikels fod, men da nigerianeren hurtigt slog til og udlignede efter hjørnespark i den anden ende, så var de to hold lige vidt, indtil indskiftede Edinson Cavani bragte PSG på 2-1 ti minutter før tid.

Her scorer Zlatan til 1-0 (Foto: AP)
Her scorer Zlatan til 1-0 (Foto: AP)

PSG-skandalen: Chokeret Zlatan havde ild i øjnene

'Zlatan har vænnet sig til tanken om, at han ikke vinder CL'

Englænderne kan dog gå ind til returkampen 9. marts på Stamford Bridge med det vigtige udebanemål, der i de to klubbers tætte indbyrdes opgør i Champions League i 2015 og 2014 netop har vist sig afgørende.

For Zlatan var målet mod Chelsea trods alt en oprejsning fra sidste års opgør mod London-klubben, hvor han fik direkte rødt kort efter en halv time. Denne gang nøjedes Zlatan med et gult kort, der dog ikke holder ham ude af returkampen.

Se Zlatans grimme stempling på ankelen, der kun gav gult:

Annonce:

Paris var mere energiske end set nogensinde før og leverede et sandt stormløb mod englændernes mål. Lucas Moura var valgt fra start for sin speed på bekostning af den senere matchvinder Edinson Cavani, men Chelsea var gode til hele tiden at have backup, så når brasilianeren var kommet forbi én mand, så stod næste mand klar.

Zlatan Ibrahimovic havde i overtiden også chancen for at blive matchvinder, men fik blokeret sit forsøg. Med sin ene scoring fik han dog pyntet lidt på den statistik, der hedder, at han ikke scorer i de vigtige kampe i Champions League. 38 mål i 79 gruppekampe er dog stadig noget bedre end de otte mål, han nu har scoret i 37 knockout-kampe.

Filmen om Zlatan Ibrahimovic får I Danmark titlen ‘Becoming Zlatan’ og har premiere 1. juni – altså blot fire dage efter, at Zlatan kan have vundet den Champions League-titel, han drømmer om.

Her udligner John Obi Mikel for Chelsea:

Her bliver Cavani matchvinder til 2-1:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: