Ærgrer sig trods CL-finale: Forkert at forlade United

Patrice Evra mener, at det var forkert at forlade United, selv hvis han skulle vinde Champions League lørdag aften

Lørdag aften står Juventus overfor en af de største kampe i klubbens historie, når FC Barcelona venter i Berlin. Vinderen af Champions League skal krones, og her havde ikke mange regnet med, at Juventus ville stå som kandidat i den tyske hovedstad. En af de bærende kræfter hos italienerne er rutinerede Patrice Evra, der i 2014 skiftede Old Trafford ud med Serie A.

Franskmanden er dog ikke helt tilfreds med, at han valgte at forlade Manchester United. Selvom Juventus hyldes for et godt miljø, kan en mulig triumf i Champions League nemlig ikke ændre på, at Premier League ikke blev forladt uden følelser:

- Det var meget svært for mig at forlade Manchester United. Jeg forlod klubben af personlige årsager, men det er ligemeget, om du tager et sted hen, hvor du fortsætter med at vinde. Det er altid den forkerte beslutning at forlade en klub som United, siger Patrice Evra til Sky Sports, hvor han dog understreger:

- Det var lidt et chok for mig at starte i Juventus. For at være ærlig, havde jeg ikke forventet, at klubben arbejdede på den måde, den gør. De arbejder utroligt hårdt. Ofte synes jeg, at træningen er mere hård end selve de kampe, vi spiller. Det er spændende at opleve, for selvom jeg bliver ældre, føler jeg mig langt yngre her i klubben, understreger Evra.

34-årige Patrice Evra forlod Manchester United efter otte år, hvor han var del af holdet fra 2006 til 2014. Foruden United har den franske landsholdsspiller optrådt hos klubber som AS Monaco og Nice, mens han spillede ungdomsfodbold hos PSG.

4 kommentarer
Vis kommentarer