Alt åbent efter smal Juventus-sejr

Trods nederlaget i dagens Champions League-opgør i Torino, er det formentlig tyskerne, der kan være mest tilfredse efter kampen

Tevez var skarp i dag (Foto: AP)
Tevez var skarp i dag (Foto: AP)

Alting er fortsat åbent i Champions League-opgørene mellem Juventus og Dortmund.

En tæt kamp i det italienske endte med en smal sejr til 'den gamle dame', men alligevel kan tyskerne være bedst tilfreds med resultatet, der vel sender dem i det mest gunstige position forud for returopgøret hjemme på Signal Iduna Park.

Det startede ellers bedst for Juventus. Efter kun 13 minutter sled Alvaro Morata sig forbi en svagt spillende Sokrates i højre side af Dortmunds forsvar. Morata kæmpede sig ind i feltet, hvor han med en flad aflevering fandt argentinske Carlos Tevez, der med hjælp fra en tysk fod let kunne score til 1-0.

Der skulle dog kun gå fem minutter før Dortmund svarede igen. Efter en fejl af den aldrende Juventus-forsvarer Giorgio Chiellini opsnappede tyskernes store håb, Marco Reus, bolden og udplacerede, efter et træk, køligt Buffon i italienernes mål.

I lang tid så det ud til, at legesyge Dortmund ville sætte sig fuldstændigt på kampen over for et Juventus, der havde svært ved at fået noget som helst til at hænge sammen. Og da Andrea Pirlo efter 35 minutter måtte udgå med en skade, syntes betingelserne endnu mere håbløse for det pressede hjemmehold.

Arturo Vidal var tilmed heldig at undgå et rødt kort, da kampens spanske dommer Mateu overså en svinsk stempling på Ciro Immobile. Stik imod spil, om ikke chancer, svarede italienerne pludselig igen. Pogba fandt med en fremragende, flad centring Morata foran mål. 2-1. Igen som følge af et gennembrud i Dortmunds højreside.

I anden halvleg var det så som så med chancerne. Dortmund kæmpede bravt, men det var Juventus, der kom til de største chancer. Fem minutter før tid havde chilenske Arturo Vidal således en gylden mulighed for at gøre det til 3-1, men venstrebenet svigtede foran mål, og kampen sluttede 2-1 til Juventus.

1 af 2 Marco Reus scorede, men Juventus vandt alligevel 2-1 (Foto: AP)
2 af 2 Tevez var skarp i dag (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere