Ancelotti drømmer om titelforsvar i Champions League

Ingen klub har vundet Champions League to år i træk, men det vil Real Madrid lave om på i år, siger træneren.

Carlo Ancelotti, her fotograferet under en kamp mod Barcelona i oktober sidste år, drømmer om at føre Real Madrid til sejr i Champions League for andet år i træk. (Foto: AP).
Carlo Ancelotti, her fotograferet under en kamp mod Barcelona i oktober sidste år, drømmer om at føre Real Madrid til sejr i Champions League for andet år i træk. (Foto: AP).

Som AC Milan-spiller vandt Carlo Ancelotti mesterholdenes Europa Cup to år i træk - nemlig i 1989 og 1990.

Med siden turneringen i 1992/93-sæsonen blev lavet om til Champions League, er det ikke lykkedes nogen klub at vinde turneringen to år i træk.

Carlo Ancelotti, der i dag er Real Madrid-træner, drømmer om, at han kan føre spanierne frem til et Champions League-titelforsvar i år.

Real Madrids nye, 16-årige nordmand, Martin Ødegaard, er spilleberettiget i Champions League. Men han må vente noget tid med sin debut i turneringen. (Foto: AP/Andres Kudacki) Champions League Ancelotti: Ingen Ødegaard i Champions League

- Det er en fantastisk motivation for os, at vi kan blive den første klub til at vinde Champions League to år i træk, siger italieneren.

Onsdag aften gælder det den første kamp i 1/8-finalen mod Schalke 04. Tyskerne har hjemmebanefordel i den første kamp.

Sidste år tørnede klubberne også sammen i 1/8-finalen, og Real Madrid vandt samlet med 9-2.

Real Madrids træner, Carlo Ancelotti, var tydeligt rystet oven på det gigantiske nederlag til Atletico Madrid lørdag eftermiddag. (Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza) Spansk fodbold Ancelotti efter nedslagtning: Værste kamp i min tid

- Vi ankom til Schalke sidste år med en drøm om at vinde turneringen, og vi er tilbage i år med den samme drøm.

- Historien fortæller os, at det er meget svært at vinde igen, nærmest umuligt, men vi må prøve, siger Ancelotti.

Kampstart er klokken 20.45.

0 kommentarer
Vis kommentarer