Ancelotti: Ingen Ødegaard i Champions League

Real Madrids italienske træner gør klart, at fans ikke skal forvente at se klubbens nye, norske talent, Martin Ødegaard, i den kommende Champions League-kamp

Real Madrids nye, 16-årige nordmand, Martin Ødegaard, er spilleberettiget i Champions League. Men han må vente noget tid med sin debut i turneringen. (Foto: AP/Andres Kudacki)
Real Madrids nye, 16-årige nordmand, Martin Ødegaard, er spilleberettiget i Champions League. Men han må vente noget tid med sin debut i turneringen. (Foto: AP/Andres Kudacki)

Der har sjældent været så meget hype om et fodboldtalent, som tilfældet har været med 16-årige Martin Ødegaard fra Norge.

For tre uger siden skrev han kontrakt med mægtige Real Madrid, og bare en uge inde i sin nye fodboldtilværelse skrev træner Carlo Ancelotti ham ind i Champions League-truppen sammen Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og de andre stjerner. Det til trods, at Ødegaard egentlig er tiltænkt en rolle på klubbens bedste ungdomshold, Castilla.

Fodboldtalenterne fra 90'erne: Flop og hits

Men, hvis man som Real Madrid-fan og beundrer af Ødegaards evner står og håber på snarlig Champions League-debut til den unge nordmand, kan man glemme det.

- Han kommer til at spille for Castilla lørdag. Og jeg regner ikke med at bruge ham mod Schalke, siger Carlo Ancelotti til norske VG.

Dermed ser det ikke ud til, at Ødegaard får sin Champions League-dåb onsdag aften, når Real Madrid på udebane møder tyske Schalke 04 i det første af to 1/8-finaleopgør.

'Pione Sisto minder om Ødegaard'

Det betyder samtidig, at Ødegaard heller ikke er med for det 'voksne' Real Madrid-mandskab, som lørdag aften på hjemmebane møder Deportivo La Coruna.

Selvom der ikke bliver noget syn af Ødegaard på Real Madrids førstehold de kommende dage, har Ancelotti alligevel ros til sine nye nordmand.

- Indtrykket af ham (Martin Ødegaard, red.) er, som vi havde regnet med. Han er et vældig stort talent med personlighed. Han træner godt med. Og så har han selvtillid og følger sit træningsprogram. Nogen gange træner han med os, andre gange med Castilla, siger Ancelotti til VG. 

Ødegaard menes at have kostet spanierne op mod 30 millioner kroner.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær