Anholdt: Nøgen fan onanerede før CL-finale

En britisk mand måtte natten inden Champions League-finalen en tur i brummen, efter at han nøgen masturberede foran fodboldfans på en plads i Madrid

Det meste af aftenen var der god stemning på Puerta de Sol-pladsen. Foto: Curto de la Torre/AFP/Ritzau Scanpix
Det meste af aftenen var der god stemning på Puerta de Sol-pladsen. Foto: Curto de la Torre/AFP/Ritzau Scanpix

En Champions League-finale er en fest for alle fodboldfans. Men der er naturligvis forskellige måder at feste på.

For en 33-årig britisk fodboldfan - angiveligt Liverpool-tilhænger - gik festen lidt amok, da han tidligt lørdag morgen på Puerta de Sol-pladsen i Madrid smed alt tøjet.

Til hujen og skrigen fra de øvrige fremmødte Liverpool- og Tottenham-fans klatrede den svært berusede herre op på et hegn omkring et springvand og viste herlighederne frem.

De mange tilråb generede ham ikke. Tværtimod. Han fandt det i stedet passende at masturbere foran de tilstedeværende. Det viser en video, der har floreret på de sociale medier og kan ses her.

Denne 33-årige britiske herre holdt sin helt egen fest. Foto: Twitter
Denne 33-årige britiske herre holdt sin helt egen fest. Foto: Twitter

Flere britiske medier beretter, at der naturligvis kom klager over mandens opførsel, men det tog han iskoldt. Da en kvindelig, italiensk turist bad ham om at stoppe, reagerede han ved først at stikke hånden op under hendes kjole. Det fik hende kun til at protestere endnu mere, hvorefter han stak hende en på hovedet.

Det sendte hende lige i dørken, hvor hun slog hovedet i fortovet og derfor måtte en tur på hospitalet.

Da tre betjente lidt senere forsøgte at arrestere ham og lægge ham i håndjern, gjorde manden naturligvis modstand og gjorde sig dermed skyldig i vold mod tjenestemand.

Den forseelse kan føjes til den liste, han under aftenen havde opbygget og derfor blev bragt til detentionen. Her stopper sporet umiddelbart, og det vides derfor ikke, om han kom ind på Wanda Metropolitano og se sit hold vinde Champions League-finalen om aftenen.

Den unge kvinde nåede ikke langt - men undgik dog at blive nedlagt og slæbt væk i føregreb, som man ellers tidligere har set det. Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix Champions League Hun stjal billedet under CL-finalen

Det udbrændte bilvrag køres væk efter ulykken, der kostede José Antonio Reyes og en af hans fætre livet. Foto: Ritzau Scanpix Intl. fodbold Voldsomme detaljer afsløret: Dødsbil forvandlet til ildkugle