Arrig United-legende sviner CL-stjerner for dette byt

Angel Di Maria og Eden Hazard byttede trøjer allerede efter første halvleg, og det er ikke noget, som alle er lige vilde med

Det er nærmest blevet kutyme, at fodboldspillere efter 90 minutter vælger at bytte svedige trøjer for at vise respekt for hinanden.

Men de seneste år er det efterhånden også bliver mere og mere almindeligt, at nogle spillere får sig en souvenir med hjem efter blot 45 minutters spil.

Mario Balotteli blev heftigt kritiseret, da han i sin Liverpool-tid gjorde præcis dette i en kamp mod Real Madrid efter en sløj første halvleg. Den daværende cheftræner i klubben, Brendan Rodgers, rasede over italienerens valg og den kontroversielle angriber blev da også prompte skiftet ud i pausen.

TV: Balotelli bytter med Pepe

Og i marts sidste år blev Arsenals Mesut Özil også hudflettet, da han i pausen bestemte sig for at bytte trøje med AS Monacos Monacos Geoffrey Kondogbia på vej ud af banen i en Champions League-kamp.

TV: Özil i pause-byt med Monaco-spiller

Onsdag aften skete det så igen, da Chelseas Eden Hazard og PSG's Angel Di Maria begge besluttede sig for at give hinanden en svedig souvenir med hjem.

Dette stunt får ikke alle fodboldfans i det røde felt, men nogle bliver i den grad foragrede.

En af dem er den tidligere Manchester United-stjerne Roy Keane, der til daglig er ekspert på engelsk tv.

Og han havde ikke pæne ord at sige om Di Maria og Hazard efter 2-1-sejren til PSG.

- Jeg er nærmest bange for at sige min mening omkring dette. Det er slemt nok at de gør det efter slutfløjt. Men i pausen i en storkamp? Hvad gør der igennem en spillers hoved i sådan en vigtig kamp? Du tænker på at bytte trøje i pausen? Jeg ville ikke engang bytte efter de 90 minutter - men efter 45? Det er chokerende, sagde Keane til ITV ifølge Daily Mail.

Den tidligere irske landsholdsspiller Lee Dixon, der var på plads på Stamford Bridge med Keane, var også enig med sin kollega.

- Hvis du vælger at gøre det, så gør det i tunnellen, hvor ingen kan se dig. Hvad fortæller det til omverden, når du gør det på banen foran alle?, spørger han.

Se den omtalte episode i videoen øverst i artiklen

17 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere