Annonce:
Annonce:

Arsenal overvandt Cavanis chokstart

Edinson Cavani lynstartede og burde på en stribe gode forsøg have sendt Arsenal tomhændet til London - i stedet udnyttede Alexis Sánchez en tilfældig chance til at få uafgjort 1-1

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Mangler Paris Saint-Germain Zlatan Ibrahimovic? Tja, det ser sådan ud - i hvert fald er Edinson Cavani alene ikke helt så skarp som sin tidligere svenske makker.

Ganske vist var han på pletten efter blot 40 sekunder på Parc de Princes i CL-premieren mod Arsenal.

Men i resten af kampen misbrugte han chancer til både 2-0, 3-0 og 4-0. Den slags gør man ikke ustraffet i Champions League, og det lykkedes da også et ellers harmløst Arsenal at fremtvinge et 1-1 resultat, som kun de kan være tilfredse med.

Tilfredshed er der ikke i Paris-lejren - og specielt ikke hos Edinson Cavani.

For efter lyn-scoringen kunne PSG stille sig længere tilbage på banen og ellers blot skovle bolden frem mod Cavani - så det blev den.

Og det gav flere enorme chancer.

Først på en friløber efter godt og vel en halv times spil, hvor han fra en knap kvartspids vinkel sendte bolden lige forbi det gabende tomme mål.

Annonce:

Siden fem minutter før pausen, hvor han elegant brysttæmmede en pasning fra Angel Di Maria - men lige akkurat mistede balancen og ikke fik træf på bolden efter at have foretaget en kunstnerisk pirouette.

Dem var der ikke mange af i anden halvleg, der bød på spil med musklerne og et par chancer i begge ender. Naturligvis en gigantisk af slagsen til Cavani - der med 20 minutter tilbage i tredje hug burde have øget til 2-0, men David Ospina i Arsenal-målet var vågen.

I stedet gik det galt i den anden ende. Her fik Alex Iwobi med 13 minutter igen afslutte fra kanten af feltet, men Alphonse Aréola halvklarede. Returen endte hos Alexis Sánchez, der hamrede udligningen ind i en kamp, hvor Olivier Giroud og Marco Verratti begge fik march-ordre i overtiden efter en batalje.

Se Arsenal-målet her:

Gruppe A's giganter delte i porten, og der er status quo i gruppen, hvor Ludogorets fik 1-1 ude mod Basel, der havde Daniel Høegh på bænken hele kampen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: