Arsenal, pas på denne intelligente eks-fjende i aften

Arsene Wenger roser Monacos teknisk velfunderede Dimitar Berbatov forud for onsdagens Champions League-opgør - og den tidligere Tottenham-spiller glæder sig også til gensynet med de gamle arvefjender

Arsenal er de sidste fire sæsoner røget ud i 1/8-finalerne i Champions League, efter de hver gang er blevet parret med storhold som Barcelona og Bayern München i knock out-fasen.

Men i år har lykkens gudinde været god ved Premier League-mandskabet, for denne gang var det franske Monacao, der kom op af Champions League-bowlen ved lodtrækningen tilbage i december måned.

Monaco må sande at være underdogs over to kampe, men Ligue 1-mandskabet er dog ikke helt profilløse.

Wenger afviser Berbatov-interesse

Den tidligere Manchester United- og Tottenham-spiller Dimitar Berbatov huserer i angrebet for holdet - og Arsenals manager, Arsene Wenger, er fuld af lovord om den 34-årige tidligere Arsenal-fjende.

- Jeg synes ikke, hans karriere er ved at gå på hæld. Han er stadig en fantastisk angriber, og der er ikke mange spillere, der kan spille på topniveau i den alder. Det kan han, sagde Wenger til pressemødet op til aftenens opgør  ifølge Mirror.

- Grunden til, at han har kunnet blive på toppen, har meget at gøre med hans fremragende teknik. Han kan altid falde tilbage på den. Han er selvfølgelig ikke ligeså fit som for 10 år siden, men det kompenserer han fint med sin intelligens og kloge fodboldhjerne. 

TV: Jubilæums-franskmand giver Arsenal sejr

Hovedpersonen selv glæder sig også meget til at vende tilbage til Arsenals hjemmebane, hvor han har tørnet ud op til flere gange.

- Det er fantastisk at være tilbage igen. Jeg har haft nogle gode stunder på dette stadion, scoret nogle mål - men også oplevet nedture. Arsenal er et fantastisk hold - det ved alle, sagde Berbatov på et pressemødet.

- De spiller fodbold på den måde, fodbold skal spilles på. De skaber tit smukke ting på en fodboldbane. Måske bliver mine holdkammerater overrasket over det i aften, men jeg har forklaret dem, at det bliver meget svært.

Monaco har dog en rimelig god statistisk at læne sig op af før mødet mod Arsenal. Franskmændene har kun indkasseret et mål (!) i seks gruppekampe i denne sæson i Champions League.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri