Arsenal-stjerne: Vi kan slå Bayern

Arsenal har desperat brug for sejr i Champions League, og denne kan komme i hus mod mægtige Bayern München, vurderer Theo Walcott

Theo Walcott er sikker på, at Arsenal kan være med mod Bayern München, når de tyske mestre kommer til London tirsdag (Foto: AP)
Theo Walcott er sikker på, at Arsenal kan være med mod Bayern München, når de tyske mestre kommer til London tirsdag (Foto: AP)

Bayern München, Dinamo Zagreb, Arsenal og Olympiakos. I Champions League-gruppe F ville mange nok se Bayern og Arsenal sikre avancement overbevisende, men London-klubben har fået en skrækstart på gruppespillet. Kampe mod Zagreb og Olympiakos har begge budt på nederlag, og vitale opgaver er nu i vente mod Bayern München.

Se også: Rasende Wenger truer med at forlade pressemøde

Mod det tyske storhold er Arsenal dog ikke ligefrem favoritter. Spillet har dog været lovende på det seneste, hvor Wengers tropper blandt andet har slået Manchester United med knusende 3-0 hjemme. Takter der skal fortsætte mod Bayern München, vurderer Theo Walcott:

- At spille mod et hold med så stor styrke som Bayern, bliver selvfølgelig en udfordring. Vi er dog på hjemmebane. Vi har vores fans i ryggen. Vi har brug for den samme præsentation, som vi leverede i vores sejr hjemme over Manchester United, Vi ved, at vi kan slå alle. Denne opgave er vi helt klar til, siger Theo Walcott på et pressemøde.

Se også: Er det slut? Her er Wengers melding på dramatisk møde

Offensivspilleren understreger desuden, at pletterne fra de to første kampe skal vaskes væk:

- Vi skal forsøge at flytte fokus væk fra de to kampe. De sikrede os en dårlig start, og dem skal vi videre fra. Jeg er sikker på, at vi kan være med mod Bayern, og vi skal vise, hvor skabet skal stå, udtaler Walcott.

Arsenal og Bayern München tørner sammen klokken 20:45 tirsdag aften.

Arsenal fik en glimrende optakt til tirsdagens CL-brag med gårsdagens 3-0-sejr over Watford i Premier League:

2 kommentarer
Vis kommentarer